信用卡討論區(158)呢度唔係CS,睇咗頭post同terms先問

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
叫佢搞返掂個回贈先啦
以前雖然有下限50,但係可以一蚊一蚊咁換(即係可以 hold 住 50 唔換,等想清晒D回贈個時可以攞埋責底個 50 一炮過清)

而家直頭迫人要50倍數咁換,好過癮?
會個屁
smart卡咪都係咁,根本係佢改左 360 之後先咁乞人憎
想問下網上外幣簽卡,mmpower有冇5%回?佢當唔當係網上簽帳?
UA SIM card 有 8%回贈😨
明白
八達通自動增值 , AE explorer , 渣打Simply Cash定Citi Cash back?
未收到風
依排係咁推CX 我諗有排未到sc rebrand
薯仔職員話唔到事
你想玩里數定現金回贈?explorer 同其他兩張現金回贈卡都唔啦更……
Every mile個免費旅遊保險係唔係唔洗登記? 有冇人試過真係claim到
睇了置頂,但因為Citi有AirPod送 ,渣打無野送,但商0.5%。回贈

儲里數既好似無張抵玩aavs
妖畀你 fake 左,岩岩醒起 AE 根本無八達通自動增值服務
唔小心打多了
[/member]
HSBC信用卡分期問題
將其中一項簽帳申請分期 成功後係紀錄見到退返條大數同出現咗分期金額同利息嘅record 但係信用卡戶口結餘條大數又無update到係咪會有delay
根本無必要rebrand
1.5%無上限 再加又唔可能 減就退步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞