THE IDOLM@STER綜合討論區[260] 你覺得みーかわ,我認為みーかわ,兩者邊有分別?

958 回覆
1 Like 1 Dislike
support葉月係送嘅定係抽?
我見咁多人有咁
見人係擦完P卡再擦support首抽
睇黎都要咁做
點樣連唔到,關唔關 vpn 事定有咩 error message
我自己無問題
已經刷到葉月以外嘅support 都出過
開咗VPN綁定id
登入嗰陣話不適用所在地區
見ptt啲人講開個新嘅bandai ac就得
不過我原本個ac仲有其他驚係度
睇嚟都係同SC冇緣
我頭先刷首抽刷咗廿幾次先出牙透
個ac要申請嗰陣係開住vpn
好似好多野送開定個AC先

發覺用電腦都係玩唔到

唯有開live 時用ipad 玩
終於刷到葉月,20抽搭多個巡
然後3星真乃再加4個2星
円香等下個pool
Noctchill 3D
期待遲啲收line同埋奪命追魂call
抽到葉月同幾張P之後就可以慢慢等新pool
唔係S係因為抽唔到
我電話先開帳
我無開vpn 直接係dmm到down
Dmm版到連攜會彈多個 bandai ID個網出黎
登入完 bandai id 就比段野你copy落個去連攜版面個位輸入
之後就連到

若果唔比連應該係bandai iD 唔係日本,不過你有玩其他game都連到的話應該無咩可能唔係日本
我PC開VPN再開DMM player 登入到正常玩到驚
而家係手機開驚刷完首抽綁定嗰陣唔得
一登入就話此地區不適用
過咗hard 難度唔高 但係要睇住啲lesson既lvl
如果無是但一個idol既4覺技(5/6倍appeal)lv2既lesson一開始會比較難過
Normal都未過到
normal同hard分別唔大 都係序盤見到lvl2 lesson如果無覺醒idol appeal技就盡量避開
掛左成日シャニソン開返シャニマス覺得怪怪地

聽左成日さつまいも

逼你抽
用auto仲勁過人手練
點會 未試過auto出8000以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞