THE IDOLM@STER綜合討論區[260] 你覺得みーかわ,我認為みーかわ,兩者邊有分別?

958 回覆
1 Like 1 Dislike
愛依サマ…好き
你呢種自我中心,有你講無人講嘅毒撚真係最犯賤
你唔信,就唔係事實
你唔啱聽,就乜柒都錯
我無需要同你達成共識,但啱定錯都要由你判斷
你都onL79

無跟開ML就收撚皮啦
我由3th live追到宜家,睇住狹間和歌子點樣一步步摧毀ML
點樣每年強推寵愛,將成個IP當私人玩具操控

你唔清楚,一句「無實質證據」就當無發生過
先係對所有追ML嘅P最大侮辱

SR SSR twitter漫畫 劇中劇 周年C位 演唱會C位 訪問 生放送
條八婆可以強推嘅 全部都做齊晒
有晒文字影像紀錄,點撚樣無實質證據

對声優誹謗中傷
我幾時有評擊香里有佐外貌人格能力
Make it make sense 陳述事實都叫侮辱
咁你存在真係侮辱緊全人類

狹間和歌子先係侮辱偶像嘅戰犯
將借返嚟嘅greemas37人當次等偶像,強推自己創作嘅新偶像
訪問生放送多次無視U149動畫
嬲到連愛麗絲声優都出story

先撩者賤,八婆做得出唔好怪人反
官方運營帶頭唔尊重fans 声優感受在先
你怪返有怨言嘅人
你呢d全肯定視而不見嘅盲撐fans先係IP最大毒瘤
要做護主犬吠都用腦判斷過先吠啦
係容納唔到相反意見,圍爐自high嘅小圈子po
我唔撚需要係呢度拎成功感

真正要攞成功感嘅人係你
講到尾都只係我唔跟你規矩做事
唔肯配合你遊戲規則,玩你套國王遊戲

你真係尊重全部偶像,無聲角當選CG
你就屌晒所有質疑嘅聲音
你隻偽善狗,唔好為咗屌我係度懶正義

把口生係人度,唔啱聽咪無視
討論區都要控制所有言論
你現實生活有幾唔順利
先要管治你唯一可以控制嘅網絡世界

建議你重新檢視自己一直以來嘅做事手法
先好否定其他人
唔係你係現實定虛構,去到邊都只係一隻
膚淺無知嘅獨撚
既然你唔需要喺度拎成功感
又覺得我係膚淺無知既毒撚
咁你喺度打咁多字做乜
淨係得東京day2

あさひ:…っす

演唱會希望有surprise 唱ONE STAR
我搵齊喇

btw有無人有滿突樋口 想r frd子
睇完本聲優グランプリ同パンフレット寫寫下感想瞓著左

(miss 左さや姉個生配信)
寫咁多野都係想勸退人唔好睇ML姐 我支持你
但呢到根本就無人睇無人玩ML ML根本就無人睇
你睇平時開live 做卡通 呢到都無人講
唔講ML 呢到d po 1年都唔知推唔推得爆一個
根本imas就無人睇
係到講都無人知你講咩架啦 建議清去其他地方戰仲好
愛既反面唔係恨而係不關心 咁唔鍾意其實唔去睇唔去講唔去留意先係最好既對應
無事送到會場
可以安心瞓覺
(前日花店話高身花有貨最後唔洗加錢)
恭喜
上星期先試過,一身鬆哂
到時搵你個花

又要買BD
坐1階尾勁遠
最後都係睇mon
隔離d架仔人手一副望遠鏡咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞