THE IDOLM@STER綜合討論區[260] 你覺得みーかわ,我認為みーかわ,兩者邊有分別?

958 回覆
1 Like 1 Dislike
第五回黒木氏SSR Fes

この面子でやばい女の子しかおらんw

幾時先打得完
有te打係一件好幸福既事....
抽到S-SSR會開心d
唔打喇
等晏晝update完抽きりこ るか ふゆこ S SSR
希望唔洗井

は?

呢度講唔講得粗口

オワタ\(^o^)/
安慰自己上埋個井可以自選未有嘅fes SSR
好過月限個井最後10抽齊晒3個
個井得返啲恆常未有
試過抽月限一井得3ssr0限
三川是咪賢プロ少數正常人
好快會同化
應該同 VIMS一樣唔會有正常人
我都覺
賢プロ同 VIMS 真係不正常人類集中地 (無惡意)
當一個番組同時出現 賢プロ & VIMS 人會即刻膠化

下次又落返grade 4
grade 4 → grade 5 → grade 4 無限loop

唔係好識玩
上星期第一次上到grade 6,依家同你都係grade 5
我得玄學放學後or暮光冬優隊
之前都係一直留grade 5//當順位DANCE係第一就會預跌grade 4
不過grade 5 既人係勁左
之前grade 5 既人總戰力14000-19000
今次hard打既都係19000-21000以上
可能因為master fes
Me無あさひ限

隨便玩算
みーちゃん點keep 住grade 5?

アンティーカ好難用

一般visual 冬優係玩滿血,但我抽爆左mmm張暮光同msc先玩4500血75%以下

美琴張sup其實唔係好夾,3turn後70%血以上先開到120%buff
不過個3種不同團buff幾適合三人隊用,加上育成技能夠勁所以都落

如果無合適技能既P卡,我通常係support卡放有興味加/減/反轉(不論屬於)
你個隊本身都幾好打,grade7都有人用
不過花隊個兩隻唔知係唔係岩用,因為我無
美琴 七草 好易玩,但我無v isual 美琴

純 lantica 我都唔岩玩 我可能會手殘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞