THE IDOLM@STER綜合討論區[260] 你覺得みーかわ,我認為みーかわ,兩者邊有分別?

958 回覆
1 Like 1 Dislike
6人主角團
粒白色
White...
橙色
頂佢得個30秒就係預告下次生放,懶係突發咁
School idol?
明明係橙色但官方cap白色果下
殺死灰姑娘,換返嚟嘅翻版LoveLive
女主人設仲要差過櫻木真乃
難怪運營內部無人睇好

24年仲要借鑑AS,唔怪得ip顏色係AS同ML中間嘅橙色
未開服已經爆死味濃
同殺死sideM換返嚟嘅シャニソン,唔知邊個快d執
專業hater
cap白色是當時未定檔,另外據說該第六個ip係有男性idol參與
講事實就係hater?
講真話=/=盲反喎ching
你世界未免太狹隘,極端到只有1同100

如果我係無腦盲反撚,對香里有佐有偏見
上至外表,下至人格一早全部攻擊
建議你下次標籤人之前,學識批判性思考先好入人

Act 2 day2,MC開頭又係佢,唱乜歌都C位
Moiw2023,代表ML唱alive又係佢
異次元fes唱snow halation 5人C位又有佢
ML得39人,邊個俾人寵愛強推出嚟,事實擺在眼前

想呃like咪直接出聲 最憎d柒頭皮借我過橋
毒撚嚟講你真係最下賤個種
唔接受相反意見班雙標仔,都無你咁濕鳩
平時唔出聲,見啱風向就陰陰濕濕走出嚟刷存在
入返你老母閪執番個腦先學人講野啦
想學project sekai男女通吃?
系列fans受唔受呀
n世冇入po睇
淥落嚟全部都係你由頭屌到尾 重有文有路
幾佩服明明唔鐘意都keep住關注姐

我就J人設算
巴打不如放過自己啦 出面大把idol
對學園idol有興趣既應該已經去晒追蓮之空了
唔使理嗰兩隻狗吠 呀唔係 一隻先啱
呢位兄台
-唔係P
-唔係毒撚
-唔係死毒撚
-現實世界好有成功感
究竟點解要入嚟呢個po
應該因為入咗嚟依個post先至第一次享受成功感
呢度有冇大阪現地既巴打
スタマス入坑推765pro 見ml 係正統續作先down 黎玩左大約2年 淨推765 13個所以到宜家都未記哂ml 39個名

不過短短玩左2年的確覺得樓上ching 講得岩 的確feel 到官方有意無意推櫻守

但我覺得平常心啦 咪由官方強推 自己繼續推自己個推しlor

利申mora 買歌唔買有39份既歌 淨係買有765pro member 唱既歌
呢單野無跟開ml判斷唔到
其實反營運 反P都無問題
入嚟呢個po一字一句都係anti-cm
退100步講 放埋啲無實質證據對聲優既誹謗中傷 都當睇唔到
不過出言侮辱埋idol 最基本P應有既尊重都唔識 就抵俾人反
抽得中咁好
大阪淨係中day1, day2 落咗3次
我見twitter 好多人放飛,不過唔知佢點對入場淆淆地中伏
小心
好多騙案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞