巨商2023回巨心得5

591 回覆
6 Like 10 Dislike
娃娃係鐵拐李娃娃? 都成廿幾e一隻
個成本都唔平
你咪繼續踩囉 你以為你講完d人就會去玩大巨浪巨咩
顯示更多
連登都幾多雲玩家
分析下優劣
巨錢價
國巨 13✅ 大商人 10✅ 台巨 6.5❌
升LV速度
大商人✅ 台巨 ❌ 國巨❌
點數價 : 遊戲幣
大商人 ✅1 : 0.5m 國巨 1 : 1.35m ✅台巨 1 : 3.7m❌
裝備保值
國巨✅ 大商人✅ 台巨❌
打寶價值
國巨✅ 大商人✅ 台巨❌ 台巨外掛量產✅
外掛人數
台巨✅ 大商人❌ 國巨❌
耐玩程度
國巨✅ 台巨✅ 大商人❌ 冇改版等執笠
台巨甘多外掛 你個賤種仲嚟宣傳台巨冇外掛
台巨傻閪淨係踩國巨私服垃圾 從未講過台巨有咩好
傻閪而家無嘢講了就話從來冇講台巨冇外掛 推翻自己上個PO講嘅嘢
喺講完冇人玩台巨
正服有國巨 玩台巨外掛服留番俾外掛玩
巴打想問最後你係做任拎幻石?
唔建議同白卡佬嘈 你咪由佢係度吠

你出卡見到啲白卡係度周圍鬧人

你都唔會同佢嘈啦
唔建議同白卡佬嘈 你咪由佢係度吠

你出見到啲白卡係度周圍鬧人

你都唔會同佢嘈啦
都係既 想block撚左佢
不如搵人開過個新po
新po應該置頂永遠block左佢或者標題直接打block左去再討論
乖啦,叫你SHOWTIME班FRIEND過返嚟屍伏陪你玩等你發小陣神經啦
已開新po 歡迎轉場

巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)
https://lih.kg/3607392
啱啦 自己滾出去開番個台巨外掛討論
出左一隻係解任拎 其他買石像再升神獸
我想問兩個問題

1. 城 / 廠 之類係咪俾人擁斷哂
2. 有冇攻城戰玩?
國巨要拍賣買廠,
有攻城,但睇團
已開新po 歡迎轉場

巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)
https://lih.kg/3607392
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞