巨商2023回巨心得5

591 回覆
6 Like 10 Dislike
改好版未
啱啱出完隻馬,應該打咩升lv最快
初頭打食魂獸,有高武應該打到火巨人,有雷公3可以打海賊洞龜弓,肯課金可以買朱雀符,帶2/3隻mp 女其中一隻要200lv裝如意xxxxx符,封冰牆打火蟹,詳情可以去youtube搵,有教學
感謝ching,好詳細
有隻雷公一轉160lv,其實係咪升2轉同3轉幾多lv都無咩所謂,直接夠lv就轉, 因為主力都唔係佢?
但台巨外掛多到咁
100戰 入場直接秒

國巨手動1小時產出1億 換到14蚊HKD/半本封書
相同隊伍配置
台巨手動1小時產出1億 外掛笑緊
雷公過渡用,早覺醒早享受,有佢定怪易d打暴走,但佢定唔到9lv怪
王巨漢呢?
國巨打咩一個鐘有一億
我都唔知
岩岩玩返

係群聽到
韓國直播主黎
環境最好應該係韓巨
打擊外掛力度超大
韓國本身用外掛都已經係刑事

佢地上網開acc要實名 都唔洗點打擊外掛啦
而家天王高武幾錢左右,半年前成百幾億
台/國巨冇得同韓服比

韓服帳號要實名, 用外掛係刑事, 就算買已認證AC 玩一排要重新認證
好難大量開新AC開掛刷

台/國巨帳號 隨便注冊, BAN一個開十個
咁癲
不過係咁先有online game樂趣
大商人啱啱改左
同台巨同板
物價低點數抵
冇外掛
10倍經驗
Gm識出係主城喊話嚴打外掛
台巨得返ST團喺可取之處
脾氣哥1-0
要,主要加抗性用,不過佢抗性係跟lv,同點數無關,一轉都已經有效果,所以都唔急住轉,王巨係加打抗,另一隻朝鮮金時敏加魔抗,轉去朝鮮記得出
竟然真係有改版
大巨改版
台巨必死
台巨死唔死關大巨叉事
台巨死喺大團與外掛合作 杜絕唔到外掛昨
啲大房洗掛錢唔使比人封
重可以平啲賣比團友收買人心
前有神威後有ST 越囂張嘅團越多人入

岩岩download 返黎玩,一睇到係依句又唔想玩

細個有時間冇錢,平民玩日日打石出2轉,勁開心 > 因為有目標

依家用錢玩,好快就爆頂
之後就好悶,日任都冇用
"依家用錢玩,好快就爆頂"
對你呢句有好大保留
除非你覺得出左隻天王,升250lv就叫爆機,求其買套頂裝比佢用錢解決就叫爆頂

制霸哂全boss
過到血鬥 挑戰 [率居 獨鬼 雪女] 困難
巨商所有怪你都殺到一次先叫真正爆機

而家巨商如果認真玩,唔鬥排名都好多目標可以追
淨係整把三寅劍都夠玩你半年

升260lv 如果都無乜挑戰性,建議你整完美陣
4天5冥10傳全完美
唔係買ac但一年內搞得掂哂呢堆野,你真係人中龍鳳
Thank you打咁多字

‘’出左隻天王,升250lv就叫爆機‘’
依句真,我定義就係咁

人大咗,追唔到‘’完美‘’依兩隻字
玩到差唔多就退了
天王係開始黎 同你玩wow一樣滿lv先開始玩遊戲
借之前某位ching 句野
天王250lv 係一大棄坑位
現今版本天王250lv 只玩到遊戲內容三分一/四分一?
不過打機既野,覺得悶就棄坑啦
娛樂既野,個個人都唔同定義
爽就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞