巨商2023回巨心得5

591 回覆
6 Like 10 Dislike
叫做好過冇咁,但唔會好得過235天王套
咩係大袋系統
有冇人可以講吓台巨今日發生咩事?
我十點上線仲見到啲外掛搶怪
無外掛你先驚
平時衣個鐘數冇㗎 翻去玩大商人算
去國巨 無外掛
國巨玩咗半個月頂唔住
三經都冇搞唔掂
都2023年了 重係1倍經咁難玩
環境幾乾淨幾公平都冇用
而家已經唔係細個嗰時可以咁有心機1LV1LV慢慢升上去
如果1隻GAME連外掛都無既,你就驚啦
唔係執笠就無人氣
你幾時見過熱門GAME無外掛
比GM捉哂,即係都有外掛,證明到隻GAME有人氣
連外掛都唔多個既,你方隻GAME走得遠咩

點差都好,就算係CS或者信長,都會有外掛既架在
你唔好理人地開全圖定自動瞄頭 起碼有人玩先有外掛既存在價值
國巨執笠無人氣
有感而發
台巨除咗3經 重有啲咩係贏國巨?
選擇咗台巨都係因為3經
以前細個嗰陣玩巨商 冇3經 冇藥 都玩得係好開心
嗰陣買隻46級兵買把高武 已經可以周圍去
玩大定+雞女日日打馬賊頭目
玩祖1大定打海神升lv
玩燕1+騎馬弓用氣功神炮 冰住飛虎兩對翼
細個玩巨商嗰種自由度 同而家嗰巨商固定公式係冇得比

我放棄咗國巨都係因為前期打火蟹得1倍經接受唔到
打機係為咗enjoy 1倍經要打火蟹上250嘅過程對我嚟講係痛苦 所以我都係選擇咗返去台巨 得罪講句而家玩國巨都係老屎忽多 普遍人都係為咗3經輕鬆啲揀左台巨
如果國巨有3經 真係好難想像重有幾多人留低係台巨同外掛玩
好簡單,邊度多人玩我就玩邊度
咁本身國巨係韓國果邊自己直營,提得嚴
你未洗到錢就封左啦
相比起台巨,你台巨至少洗到錢出街

唔通你又話韓巨無外掛無人氣咩
台巨有外掛你做咩要合理化件事
台巨代理搞唔掂外掛係抵鬧
唔鬧你覺得佢會唔會改善?
如果大家唔課金抗議外掛 快樂玩即刻出黎嚴打外掛添啦
講到底
係香港人唔夠團結
人地韓國人打機 有啲咩唔公平嘅野 玩家都會集體發聲 重會搞眾籌卡車抗議
相反 分析吓香港人做緊咩
嗰嗰都貪小便宜
重會企係外掛嗰邊又話人哋外掛都係辛苦錢
又話冇左外掛就冇平嘢賣 外掛真係幫左我哋好多
有外掛玩入嚟玩 證明巨商好多人玩
大家無時無刻都幫緊外掛講好說話
甘又真係唔怪得快樂玩唔捉曬D外掛
會唔會冇曬外掛嗰日 反而冇人想玩
台巨=攞正牌私服
岩岩回坑台巨無耐
無倍經打火蟹我都覺得升得好快喎
已經唔關團唔團結事啦
人地有法 你用外掛告返你轉頭都得
又唔見班掛仔改IP去韓國到掛野賣 講到尾就係唔想封鎖IP去做野姐
建議樓豬收個齊陣齊裝AC再玩國巨
國巨合左 馬雀 開心遊玩中
免費裝嚟講佢都算好勁
請教兩個問題
1. 見有人話雀天減抗淨係自身受益係咪真?
2. 白衣可唔可以著武防?
1.唔係
2.可以
Thanks
咁白衣完易升好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞