巨商2023回巨心得5

591 回覆
6 Like 10 Dislike
正服今次真係輸到貼地
https://www.youtube.com/watch?v=em2_XpYBhWM
私服已搶先出覺醒版本
過幾日又有新代理 d人咪又沖入去玩
無限loop 但外掛問題就一直都唔搞
其實好似私服咁 開ac課20蚊就可以解決到
笑死人咩
條友似假膠
台巨真係笑死人
商人放浪記啲幣值同裝備都比台巨值錢
打boss掉寶都值錢
台巨打boss啲裝值幾錢?
人哋玩浪巨都恥笑台巨外掛服
最膠哥個係你下面 真心癲

佢係膠都好 如果係真係咁白卡 真心慘
差唔多年幾前回鍋台巨 果陣1億=1.4 收咗過萬億 玩咗陣棄咗 早排放晒啲野
巨商咁多年既核心價值都係無變過
唔好妒忌人哋浪巨咁成功啦
世界就係咁唔公平㗎啦
人哋浪巨打怪經驗多過你台巨,打錢兌番港幣又多過你台巨
一個新手玩台巨3個月肥D定係玩浪巨3個月肥D?
浪巨玩3個月賣錢換港幣可以夠買台巨5冥10傳號
台巨傻系先用錢打機 日日送錢比外掛仔
打機求開心 台巨玩得開唔開心啊?
台巨啲香港人貪心、計較、計到足
大房收團友保護費
帶過任務收人幾E
大聖做隊友收幾E
打機打到計到足台巨文化
新手課啲錢就係上繳晒比你地啲老屎忽
我有一嗰老友
台巨玩咗5個月洗撚左8000喺台巨得1天1冥王
去到浪巨玩咗7個月起手洗咗1300而家帳號4天4冥身上啲野值30000幾樓上唱衰私服嗰幾個 自己台巨帳號值唔值3萬?
我有個老友 癲到要騎劫人地個post 日日為左屌柒台巨 係咁吹啲垃圾私服 依家痴撚左線 我估唔到青山都有得上網
又是你個台巨外掛仔開外掛以為自己高人一等
私服喺人玩 台巨喺比狗玩
垃圾私服啲錢值過台巨
台巨垃圾都不如
台巨全服第一卡買大哥都話唔好課金 睇吓台巨續唔續到約先,你班契弟重叫人嚟台巨,想害到幾多人?
我幾時變撚左外掛仔 你條撚樣果然痴q左線
上嗰PO我鬧ST團外掛
你力撐ST團話我老屈
你重話台巨啲錢易搵過私服
綜合你講嘅野就知你個契弟喺外掛仔
拿咁喇,我哋玩個數學遊戲
你講吓台巨搵錢最多嗰5種怪物同浪巨比較下
浪巨熱門時間上線人數有無500
乜原來佢係你老友
3開計唔計人頭先
打惡靈 焰獄 (火) 寶玉
浪巨
龍天雀天龜天+台冥王+2轉將
成本1100蚊
打松魚人14秒2隊
每小時2E5巨錢
兌翻港幣$12.5買到台巨1E9巨錢
台巨打松魚人有冇1E9?
傻系
浪巨掉率300%
3開打乜嘢怪賣垃圾npc都多錢過台巨
屌你答左先啦,有無500人啊
你咁計,開個私服1000倍經,賣垃圾有1000億,咁係咪好玩過台巨啊

屌你老母,你玩緊online game定單機game啊

玩私服玩到傻撚左,一味講幾多倍經,賣野值錢,咁你有無計過d天王裝幾錢啊

大巨你收10套天王裝幾錢,你無天王裝點打ff谷啊

次次唔夠人講就拎國巨出黎做擋箭牌,傻尻
你都狗唔撚搭8

屌你老母 人地問熱門時間有無500人

你講乜柒3開打垃圾啊 白卡仔真係白卡仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞