巨商2023回巨心得5

591 回覆
6 Like 10 Dislike
分析下優劣
巨錢價
國巨 13✅ 大商人 10✅ 台巨 6.5❌
升LV速度
大商人✅ 台巨 ❌ 國巨❌
點數價 : 遊戲幣
大商人 ✅1 : 0.5m 國巨 1 : 1.35m ✅台巨 1 : 3.7m❌
裝備保值
國巨✅ 大商人✅ 台巨❌
打寶價值
國巨✅ 大商人✅ 台巨❌ 台巨外掛量產✅
外掛人數
台巨✅ 大商人❌ 國巨❌
耐玩程度
國巨✅ 大商人✅ 台巨❌ 3月續吾到約執笠
早幾個po既事 你吠到宜家 真係唔知邊個eq低
1100邊合到冥王
利申:玩過浪巨四天王就退
台服又改版,私伏洗唔洗等到台灣下屆選總統先改
條友hang撚左機啦
我已經估到佢上水講咩,你地咪繼續玩台服送錢比外掛
4月執笠好嬲好嬲
笑撚左
上面玩過私服既巴打已經收左佢皮
佢話得就得 你一定係台巨外掛仔
同埋係4月前更新割多你地一次咋
分析下優劣
巨錢價
國巨 13✅ 大商人 10✅ 台巨 6.5❌
升LV速度
大商人✅ 台巨 ❌ 國巨❌
點數價 : 遊戲幣
大商人 ✅1 : 0.5m 國巨 1 : 1.35m ✅台巨 1 : 3.7m❌
裝備保值
國巨✅ 大商人✅ 台巨❌
打寶價值
國巨✅ 大商人✅ 台巨❌ 台巨外掛量產✅
外掛人數
台巨✅ 大商人❌ 國巨❌
耐玩程度
國巨✅ 台巨✅ 大商人❌ 冇改版等執笠
台巨震撼改版
我要公道講句私服皮已收
大家吾好再討論私服
條友驚到唔敢覆
屍伏1100合到冥王
台服要2000幾蚊先合到冥王,巨錢又6.7蚊億
又話外掛服點解咁多掛料都要咁貴
白卡佬便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「私服沒有更新不算輸……私服有8倍經!……打寶又值錢,能算輸麼?」接連便是難懂的話,什麼「台服4月執」,什麼「講私服你地就嬲」之類,引得衆人都鬨笑起來:討論區內外充滿了快活的空氣。
改版啦
私服依加咩版本?
自己開外掛 500合冥王
浪巨覺醒雀天版本
係唔係得巨商先咁特別
唔同服既人好似仇家咁
明明大家玩緊同一隻遊戲
從來都唔會討論下起手要做咩 執兵陣 點打王
其他驚正服私服立場唔會咁撚癲
咁威呀 有無覺得自己好搞笑?
根本唔關正服私服事 係條白卡仔講黎講去都係講錢

一唔認同佢就話你係台巨外掛 早幾個post都話左

想速食小課時間小 玩私服係幾好
上嗰PO我話ST團FB放4000億外掛幣
邊嗰柒頭衝出嚟話我老屈?
重吾係外掛/ST團本人?
後面有人PO圖ST團自認外掛你又隻字不提
因為連登好多外掛仔
睇吓上個PO我味講私服已經有人講緊亦藍玩國巨係傻鳩
大家睇番(2)(3)PO就知台巨外掛仔幾瘋癲 唔喺講台巨就發脾氣鬧人玩垃圾服
想問國巨合隻朱蒙計埋入藉要大約幾錢hkd?
點解4千億=外掛幣先
雷狗直播,夠有條友之前話自己有成萬億未放 唔通人地又外掛幣?
當時做緊1:3定1:4,有成萬億係到未放
人地正服開玩到依家,人地一放係咪又掛幣?
錢多少少就外掛? 我都真係R哂頭
人地錢多買點返黎放完換錢又唔得? 儲值活動我課幾個AC黎拎獎勵 之後再慢慢放點換錢,再升左價先賣幣又外掛?
唔夠你癲 最初又話私服9月改版,又話台服執
講野無句真

依家台服就黎改版,快你地私服兩版

咪撚同我spin去外掛度,我無買幣無用外掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞