巨商2023回巨心得5

591 回覆
6 Like 10 Dislike
台巨啲材料價跌左咁多 根源得返幾百萬
巨錢仲係6.8=1E
個市場好不健康 嗰嗰收賣佬係度擺攤接外掛料再放拍賣場頂爛市
大家爭氣啲啦好唔好
拒絕同小號交易❌
拒絕接收外掛材料❌
大商人咁撚小人玩都升到8.5=1E
收到兩隻外掛嘅負皮
勁都冇用
如果唔係台伏課金送真係冇人會換
換1件已經難仆街 1000億經
勁晒係套裝效果 冇3 4件都係著返225算
仲要你知巨商d西機率
睇韓仔片十幾抽都唔中甲
冇寶盒系統嘅韓巨真係見唔小人千億經轟落去抽
我岩岩回國巨, 太耐冇玩追唔上更新, 想問下而家應該點發展
而家有250 馬,230虎(升緊人馬, 有虎武), 230 龍 230 雀
之後就係天使, 金, 巨, 燕, 孔, 花2, 賽2

而家未合天王, 想問合邊隻天王先最好
而家係咪唔會再用雀武同龍?
我爬左少少文, 而家係咪合虎天陣,
之後合明凶-> 孟獲 -> 貂蟬、朱蒙 -> 印象,日冥

最後加隻石弓手,費爾南多?
台服有冇dc group?
入谷傾
你個ac啲嘢都好齊,
你得出嘅結論大致上啱,照跟就得,
不過建議日冥擺最前,而家環境係冇嘲坦大部分嘢你火力再高都打唔太到
以前玩開熱巨,岩岩回鍋玩台巨
發現物價同以前既熱巨差好遠。。
好多料熱巨賣好貴 但係台巨賣勁平
想問下大家平時打開咩料賺錢
大量外掛料
打料已經無用
一係就用真錢買巨錢
再唔係就打料用鬼道賺錢
咁既話台巨算唔算已經半收皮
冇得打料賺錢玩巨商仲有咩意義
想體驗翻正常遊戲係咪要玩國巨
而家仲玩緊巨商既相信都有返工搵到錢
我覺得洗啲錢自己玩得爽又無乜問題
啲裝全部用錢就好快搞得掂
國巨啲裝太貴,唔係咁抵玩
又無雙經三經
每日打機時間唔多,台巨爽好多

首先,打料區迫撚過旺角,大量人同你搶怪

就算我當冇哂外掛,台巨本身可以喪抽福袋,好多本來好值錢嘅嘢都會賤價哂

啲人成日會話咁所以台巨啲裝咪平好多抵玩過國巨,但事實上係因為好多裝爛價,有大量嘅料係唔會有人打,因為根本唔需要合,等人喺福袋抽出嚟賣就得,咁所有人咪會迫撚哂喺嚟嚟去去都係嗰幾個地方

你以前如果有玩過都知,怪就係得嗰幾隻,場就係得咁大,大部分玩家都迫撚咗喺少數地方,咁你打怪嘅體驗又點會好?

其次,你打到嘅垃圾賣比npc嘅價值係完全唔對等

台巨成日會話我哋係打料賣比玩家姐,一樣起到手,但國巨唔通打到嘅料統統賣比npc咩,一樣係會賣比玩家,兩邊會賣比玩家嘅料差唔多都係嗰幾款

而事實上台巨6蚊一億,國巨13蚊一億,個比例尺台巨係會賣出去銀碼大啲,所以睇落兩邊差唔多,但唔好忘記你喺game入面賣比npc嘅銀碼係一樣,咁當你出到嘅銀碼係一樣嗰陣,台巨嘅一億冇國巨嘅一億咁值錢,係咪變相你賺嘅錢係少咗,咁打寶體驗又點會好

咁講,台巨唔係冇嘢好,佢的確係平,但呢個平係建立係你每個月進貢一定嘅課金量嘅前提下,你課完第一筆幾千銀以為後面會好易打料白手興家,就真係唔太可能,但如果你願意每個月都千幾甚至幾千幾千咁洗落去嘅,咁台巨係開心嘅

當然,你打料仲要睇外掛面色,唔係你以為半夜三點趁冇人刷下貴料就可以刷,你仲要求神拜佛外掛會高抬貴手比你刷先有得刷下
咁我呢啲賤種窮撚大學生點算
又冇錢 平時又多assignment冇太多時間玩
係咪唔適合玩巨商
多謝巴打覆得咁詳細

睇曬覺得打機打到要睇掛狗面色好可悲

覺得好sad既一樣野係巨商由黑橘 到普雷威 再到而加快樂玩

全部代理都係搞唔掂外掛問題 又或者話冇諗住搞 出福袋水人課金最重要 理撚得你遊戲體驗係點

甚至上面有巴打話好多大房都有用外掛 大大聲話自己有用掛都冇俾人封

反而普通玩家唔小心買到掛料就即ban

諗諗吓可能我都係去玩國巨算 寧願升慢少少都唔想睇掛狗面色做人

起碼叫做可以農 無課/微課都可以白手起家 咁先係我想玩既巨商
Thanks 巴打, 而家玩法要係咁轉國
D人仲成日話冇外掛就冇平料
但佢哋冇諗過d錢點黎
你自己課金用點品換錢或者直接買掛錢再買料係平既
但佢哋都唔會諗買完料出完裝砌好隊有咩可以做
打料冇用,大部分怪比掛長佔,最後得返升lv
升到悶直接退巨見唔少
https://youtu.be/KrxCV1b_lnI?si=Qh2yzesaqw8wyNDp

聽人講片主都係大學生
要玩一定玩到
最佳答案
去大商人買龜天陣隊打錢
之後用大商人嘅錢換台巨嘅錢養個台巨AC
台巨買嗰垃圾掛機帳都要2000起跳
大商人2000可以買3隻掛機帳
巨錢就泥升到10H高過台巨 又冇外掛搶怪
缺點同國巨一樣裝備好能貴
最快白手起家方法一定喺玩大商人養台巨不服來辯
Btw 唔洗理樓主講嘅野
個白卡盲反台巨 誇大哂啲野/作啲野嚟講
而你覆個位巴打就講得幾好
不過打料區逼爆 邊個ser 唔係
韓巨啲料價有啲直頭逼近NPC價
國巨就冥石online
台巨打料仲會有價 但相對點品物價都高
個人覺得其他ser對比台巨都冇絕對嘅優勢
料方面供大過求不嬲就玩得越後越易出現

同埋如果真係咁多人買到掛料被人封
連登仲唔比人洗版咩
台巨打料重有價??
3個月前根源幾錢 而家根源幾錢你敢唔敢喺度講
你一定唔敢講講完冇人想玩台巨就唔好
有咩敢唔敢 搵人幫下手cap圖上黎
台巨又唔係我開 我又冇收錢
我不嬲都係推台巨同國巨
台巨都夠多人 唔洗驚冇人玩
台巨ST團賣外掛料搞彎曬d料價
重上黎連登教人白手起家 台巨優勢?
米能癲啦
而家1E比值國巨13H 大商人10H 台巨6.5H
台巨啲料價重要越嚟越接近國巨
你班契弟試吓唔開外掛一日打到幾多$

想知樓豬啲白卡史 可以睇返前幾個po
韓巨啲料直逼NPC價
韓國1E有38H你唔講?
國巨冥石online台巨好好? 比外掛搶曬啲怪冥石都冇得打昨
台巨ST團越嚟越無恥
上嚟連登講大話都要推台巨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞