巨商2023回巨心得5

591 回覆
6 Like 10 Dislike
分析下優劣
巨錢價
國巨 13✅ 大商人 10✅ 台巨 6.5❌
升LV速度
大商人✅ 台巨 ❌ 國巨❌
點數價 : 遊戲幣
大商人 ✅1 : 0.5m 國巨 1 : 1.35m ✅台巨 1 : 3.7m❌
裝備保值
國巨✅ 大商人✅ 台巨❌
打寶價值
國巨✅ 大商人✅ 台巨❌ 台巨外掛量產✅
外掛人數
台巨✅ 大商人❌ 國巨❌
耐玩程度
國巨✅ 台巨✅ 大商人❌ 冇改版等執笠
台巨甘多外掛 你個賤種仲嚟宣傳台巨冇外掛
你講甘多都改變唔到ST團開掛嘅事實
慘,台巨得200人都晚晚紅ser

大商人就唔同,不過就成日死ser囉
去大商人dc同cs講完都無人理
我又唔係st團既人
關我撚事咩
條白卡係咁
以為全部台巨人都係ST團同撐ST
但殊不知差唔多個個團都唔like ST

Btw ST團係由私服轉過嚟
私服外掛仔
國巨一樣有掛仔賣幣而且玩家人數差幾皮
買賣裝要預左等返357日

有delay - 單人冇事 但組隊就hihi 準備一世單機刷怪
活動少 升lv慢

唔想益掛仔 但課金買點品換巨幣麻煩(信用度鎖/點品綁定無法交易)->最後都係同人買幣最快最平(結果都係掛幣)

帳號買賣極不安全⚠️ 國巨gm 只認注冊時所用電郵,找回機率極高 -> 退坑帳號難賣,入坑買帳亦唔安心

國巨係適合慢節奏 鐘意單機 預玩357年既人玩
想課金快速完夢既 三思
ching唔洗咁認真
佢目的都係叫人玩私服
國巨同台巨都係無人玩 市街300人都無
對住個白卡仔唔駛咁認真

你見條白卡比咁多人圍就知

條白卡有認知障礙你咁講佢唔會明
睇嚟得番私服喺人玩
正服留番比外掛狗玩
分析下優劣
巨錢價
國巨 13✅ 大商人 10✅ 台巨 6.5❌
升LV速度
大商人✅ 台巨 ❌ 國巨❌
點數價 : 遊戲幣
大商人 ✅1 : 0.5m 國巨 1 : 1.35m ✅台巨 1 : 3.7m❌
裝備保值
國巨✅ 大商人✅ 台巨❌
打寶價值
國巨✅ 大商人✅ 台巨❌ 台巨外掛量產✅
外掛人數
台巨✅ 大商人❌ 國巨❌
耐玩程度
國巨✅ 台巨✅ 大商人❌ 冇改版等執笠
加油繼續洗版
台巨國巨人數有增無減
台巨ST團最多人入邊嗰唔like買外掛幣
浪巨而家4個v6 你知吾知1個v6洗咗幾錢
香港團都有4個人數有增冇減
早排團友話有ST人密佢個團收唔收人,話ST團頻幾乎冇人講野想跳槽
個團又出名大聖打唔足5場就走場、出閪價搵水魚
喺屍伏做開呢啲柒野跟住走嚟台服搞亂個場
隨時白卡佬就係用呢招唱衰台服,條友日日淨係識打ST呢副牌仲唔知技窮,寧願佢屈下其他團比啲新意
浪巨係乜野巨
大商人定咩黎
18年開始玩國巨嘅我
睇完真係得啖笑
商人放浪記 都係私服黎

然後左改右改咁
返黎睇下巨商post
做乜鳩都係討論私服台巨
講返正經野先
劍神同洪吉童,你地會合邊隻先,小風石數量有限
兵陣有虎天 印冥 龜天 孟獲 舊水傳 日冥 明冥
點解咁都有人推隻咁既c伏
洪!
屈啲咩?? 屈ST團外掛?
玩私服賺藍養黃
私服賺嘅錢課喺台巨
因為俾個白卡佬騎劫左個po
辛苦哂 兜咁大個圈撐台巨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞