[I/A/PC]Shadowverse闇影詩章[20] 天下牌組 唯快不破

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我好耐無見過手牌起手有兩費以下
老細俾次機得唔得
一係就手牌都未到最爛,對面就靚到仆街
一係就我直接爛到仆街
一係就我直接爛到仆街

抖下farm下其他game先啦
一係就我直接爛到仆街

累積BP升左2000,實際一分都無升過

全部 魔海係key牌 天使家族講求整體性 缺一不可

funson差拉手牌天使同9蚊

我有考慮過唔要空天+路西法
因為魔海超越最簡單係 魔海+988 20血即殺
魔海+路西法 要留一粒進化點,T10 基本上冇乜可能

魔海奏天冇進化點得17炸喎

係 wor 自

魔海+988 進化 都係得 19
魔海+路西法 進化先可以即殺

奏天出場果turn進化是但打隻怪就扣21

全部 魔海係key牌 天使家族講求整體性 缺一不可

funson差拉手牌天使同9蚊

我有考慮過唔要空天+路西法
因為魔海超越最簡單係 魔海+988 20血即殺
魔海+路西法 要留一粒進化點,T10 基本上冇乜可能

魔海奏天冇進化點得17炸喎

係 wor 自

魔海+988 進化 都係得 19
魔海+路西法 進化先可以即殺

奏天出場果turn進化是但打隻怪就扣21

土法先有機會留到進化點 中立/禁忌留唔到 除非對面控deck
點解今日攞左登入獎勵但顯示0包,有無人係咁

每日定係活動?活動唔係卡包黎

有個足球明星個個活動唔係送卡包咩?

卡背嚟

有個足球明星個個活動唔係送卡包咩?

今日唔係 定係每個都唔同我都唔知
有冇呢一版既天盾牌組可以借黎參考參考
Btw幫手comment下呢副

絕對嘅敵人 蘿莉同巨乳之爭
jm空天對空天
先我兩回合上10費
我16回合先交第一次進化點
jm空天對空天
先我兩回合上10費

玩鳳凰庭?

換走教理 入524
jm空天對空天
先我兩回合上10費

玩鳳凰庭?

唔係呀,兩邊都係空天軸,佢好似有放龍吼無放巴哈

換走教理 入524

請問換哂3張嘛?
都係既2PP太多好似

換走教理 入524

請問換哂3張嘛?
都係既2PP太多好似

我覺得依家咁既環境都係抗快算啦 322破邪處決全部換走 我係獸姬教義各-1張 白虎軍神滿 2費可以落曼紐/白雪

換走教理 入524

請問換哂3張嘛?
都係既2PP太多好似

我覺得依家咁既環境都係抗快算啦 322破邪處決全部換走 我係獸姬教義各-1張 白虎軍神滿 2費可以落曼紐/白雪

好慘,白雪nerf左都要夾硬落抗快攻

換走教理 入524

請問換哂3張嘛?
都係既2PP太多好似

如果唔係咁多蝙蝠應該都唔會落白雪

換走教理 入524

請問換哂3張嘛?
都係既2PP太多好似

都係留返張破邪岩岩打中速死靈
玩暗黑愛麗絲 阿秋霸 一野破邪左佢好爽

換走教理 入524

請問換哂3張嘛?
都係既2PP太多好似

都係留返張破邪岩岩打中速死靈
玩暗黑愛麗絲 阿秋霸 一野破邪左佢好爽

竟然比你撞到dark alice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞