[I/A/PC]Shadowverse闇影詩章[20] 天下牌組 唯快不破

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
先手快吸真係好ON9
起手4張牌一定有112
去到6PP又一定有卡波

先手快攻=ON9

好懷念以前玩主教嘅日子 次次都搏後攻
4費落光頭基本上贏7成

我宜家玩主教後攻都贏唔到手順既快攻

所以後攻優勢完全無左 以前幾驚主教4費落光頭一清二
而家吸血先手同你清左一隻先

最鍾意用快攻打主教
個game起初主教就黑人憎到仆街,成個自閉咁,一味補血落盾,之後就熾天撒旦天盾,忍得佢耐,快攻就好似拎碌鳩一下一下打落佢塊面咁爽
忍多幾日啦
應該點都會nerf快攻掛 都就黎趕走晒d客

點nerf 冇key卡架wo

吸仲有大把卡應該nerf
中立法個d nerf歌姬或者愛麗絲掛
快攻皇就由鳩佢

快攻吸nerf既話應該要nerf十幾張 佢依家直頭要大改版加血改先後手進化點問題 根本冇得搞

Nerf左堆新卡先囉 變返上上季副快吸應該無咁強勢
忍多幾日啦

快攻皇就由鳩佢

快攻吸nerf既話應該要nerf十幾張 佢依家直頭要大改版加血改先後手進化點問題 根本冇得搞

果隻豪拳真心on9
忍多幾日啦

快攻皇就由鳩佢

果隻豪拳真心on9

有時比佢壓場壓到屌一聲
先手快吸真係好ON9
起手4張牌一定有112
去到6PP又一定有卡波

先手快攻=ON9

4費落光頭基本上贏7成

最鍾意用快攻打主教
個game起初主教就黑人憎到仆街,成個自閉咁,一味補血落盾,之後就熾天撒旦天盾,忍得佢耐,快攻就好似拎碌鳩一下一下打落佢塊面咁爽

一開初主教又咪比冥府,快攻打爆
回唔起,擋唔切

呢套ok嘛?

呢套ok嘛?

單機派?

呢套ok嘛?

單機派?

唔係呀,不斷解場好有交流丫
先手快吸真係好ON9
起手4張牌一定有112
去到6PP又一定有卡波

先手快攻=ON9

4費落光頭基本上贏7成

最鍾意用快攻打主教

不能同意更多
先手快吸真係好ON9
起手4張牌一定有112
去到6PP又一定有卡波

先手快攻=ON9

4費落光頭基本上贏7成

最鍾意用快攻打主教

不能同意更多

咪撚傻啦
一問始最乞人憎係冥妖,快死
先手快吸真係好ON9
起手4張牌一定有112
去到6PP又一定有卡波

先手快攻=ON9

4費落光頭基本上贏7成

最鍾意用快攻打主教

不能同意更多

咪撚傻啦
一開始最乞人憎係冥妖,快死

呢套ok嘛?

單機派?

岩阿一攻一受 但攻嗰個一啲都唔爽囉
打自由都剩係撞到快攻 好撚閪
打rank都算 打自由都要破壞人地遊戲體驗
先手快吸真係好ON9
起手4張牌一定有112
去到6PP又一定有卡波

先手快攻=ON9

4費落光頭基本上贏7成

最鍾意用快攻打主教

不能同意更多

咪撚傻啦
一開始最乞人憎係冥妖,快死

standard冥妖同11度風味死靈 好似真係第一代毒瘤
巴打講嘅起初係味darkness A娜教嘅崛起

我用獅子快攻算唔算破壞體驗
打自由都剩係撞到快攻 好撚閪

可能解任姐 但講真有時用得多中立法同卡波吸都好悶下

我用獅子快攻算唔算破壞體驗

對妖精嚟講係 其他唔知

呢套ok嘛?

單機派?

都係解唔切

呢套ok嘛?

單機派?

都係解唔切

唔試下快刀手超越?聽講好似幾穩

呢套ok嘛?

單機派?

都係解唔切

唔試下快刀手超越?聽講好似幾穩

有冇懶人牌組

呢套ok嘛?

單機派?

我試過由頭到尾都唔出一隻怪,佢 T7 開我門

我都唔敢拎呢副野打rank
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞