[I/A/PC]Shadowverse闇影詩章[20] 天下牌組 唯快不破

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
阿波羅琴晚仲同yoshinama一齊打pubg
https://www.youtube.com/watch?v=ri1NiWcxdYE&feature=share&feature=share
呢組野好似幾過癮

即係艾拉天盾啫 無咩特別
想睇阿波羅砌轉蛋姬
上次套魔將轉蛋好食右手
啲死垃圾快攻狗玩埋啲無腦牌輸左仲要斷線
真係好撚煩 玩fun deck見到快攻已經煩
十場先贏一場仲要斷線
見親呢啲deck都特別鐘意斷線
真係玩得呢啲都係on9黎 剋人憎到
啲死垃圾快攻狗玩埋啲無腦牌輸左仲要斷線
真係好撚煩 玩fun deck見到快攻已經煩
十場先贏一場仲要斷線
見親呢啲deck都特別鐘意斷線
真係玩得呢啲都係on9黎 剋人憎到

好多契弟輸唔起成日斷線 前期又要串柒柒咁 係咁send emoji 諗起都嬲嬲地
想睇阿波羅砌轉蛋姬
上次套魔將轉蛋好食右手

玩轉蛋成日都臭手 可能我人品太差
所以話唔好花式完場原本開左次元 岩岩好九血完美極殺 但我又做陰質野 想放埋左魔女花式完場 唔記得左會爆牌呢回事
死靈真係好on9 又死祝又on撚9魔將
解都解唔撚切
解都解唔撚切

算好啦 而家解死祝易左 少左人放
以前多人放 係咁連環死祝覺嘔心 利申試過扔左5隻23出黎
解都解唔撚切

以前仲要有骨公加211仲on9 6c準時死祝easy喇
解都解唔撚切

以前仲要有骨公加211仲on9 6c準時死祝easy喇

岩岩果場連環死祝呀 連續3張
玩主教都解唔撚切
今日解日任竟然剩係撞到一,兩場快攻
即刻覺得隻GAME好玩好多

快攻上哂gm養老啦

快攻上哂gm養老啦

一入rank就
差3000分上gm
無咩動力

快攻上哂gm養老啦

一入rank就

10000分唔敢再打RANK
差3000分上gm
無咩動力

3000分好遠喎
累計GM吧啦

快攻上哂gm養老啦

一入rank就

我個分停左係10000兩個禮拜 郁都無郁過
而家rank咩環境

快攻上哂gm養老啦

一入rank就

而家rank咩環境

我四,五日前上GM
咪又係7,8成攻快
天盾主教 跳費龍 中立法 GINGER法 土印法 超越 快皇 中死 快吸 復仇吸我都用過黎爬分
最後都係靠復仇吸神抽由8000分連升上10000分

快攻上哂gm養老啦

一入rank就

而家rank咩環境

我四,五日前上GM
咪又係7,8成快攻
天盾主教 跳費龍 中立法 GINGER法 土印法 超越 快皇 中死 快吸 復仇吸我都用過黎爬分
差3000分上gm
無咩動力

3000分好遠喎
累計GM吧啦

3000唔算遠啦 用中立法消一日肝就上到

快攻上哂gm養老啦

一入rank就

有諗過1000位 打左幾場之後先升左1 2位皮已收
差3000分上gm
無咩動力

3000分好遠喎
累計GM吧啦

唔遠
我頭一日打左3000

快攻上哂gm養老啦

一入rank就

而家rank咩環境

我四,五日前上GM
咪又係7,8成快攻

1000分快吸
1000分土法
2000分龍
2000分魔海超越
4000分中立法
輕鬆過關 龍同魔海超越for fun only
中立法真係呢 煩在劣開中死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞