[I/A/PC]Shadowverse闇影詩章[20] 天下牌組 唯快不破

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

無進化點你就gg

唔關事喎 中立法咪又係要放汀娜 愛麗絲Buff完進化先一樣體質

我講緊成副deck 同埋豪拳先手準時落明顯優勢

豪拳先後手都咁勁啦

爭咩丫 溝埋一齊呀笨

先手123費鋪場 4費豪拳=無解
對住快吸你先手可以解佢場 你後手=比佢爆盾毆打

幻影貓先手123 4緊係愛麗絲啦

你下下愛麗絲上手咩

咁緊係假設最好既情況 所以咪話先後手一樣勁

薔薇一擊

薔薇一擊

驚見0費廢虹公主
好悶

薔薇一擊

驚見0費廢虹公主

對面好大方 咁都比我落到兩張白狼
好悶

你咁日衝左分味?
好悶

你今日衝左分味?

好悶

你今日衝左分味?

養老修練緊,想搵隻副職玩下又唔知玩咩好
好悶

你今日衝左分味?

Elf
好悶

你今日衝左分味?

Elf

我好蠢,試過玩到呢住紙筆數 1 2 3 4 咁玩甲蟲妖
好悶

你今日衝左分味?

Elf

我好蠢,試過玩到拎住紙筆數 1 2 3 4 咁玩甲蟲妖

我咁撚蠢,係咪玩次元好D 好玩又易D
好悶

你今日衝左分味?

Elf

我好蠢,試過玩到拎住紙筆數 1 2 3 4 咁玩甲蟲妖

+1 我都有依個習慣

想單機嘅咪玩廁元囉

超越法?都係要計數

超越法?都係要計數

但個個只係計減一減一咁 開心好多

超越法?都係要計數

但個個只係計減一減一咁 開心好多

一個減數一個加數
諗諗下如果下次再搞比賽,應該玩先後攻都各一場再bo3,不過會搞到有deuce
諗諗下如果下次再搞比賽,應該玩先後攻都各一場再bo3,不過會搞到有deuce

好主意

應該唔比用t1
今日Tog一包抽到貝姐 差一張就可以玩復仇吸

應該唔比用t1

其實保證有得先攻同後攻已經解決左,t1呢啲野比賽入面無得避,你ban左某啲野,咁t2又咪變左實質t1
今日Tog一包抽到貝姐 差一張就可以玩復仇吸

非洲左好耐
有咩想要都係直接合算
打打下2pick 佢話系統維護....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞