[I/A/PC]Shadowverse闇影詩章[20] 天下牌組 唯快不破

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
掂都無掂過中死 到而家覺得中死最勁
勝率唔夠人高係有啲人唔識玩 仲玩前期生物戰
識玩嘅都係控場多 後期一個鋪場再魔將開拖打鑊對面
大修道女就算落幾多張都一定出多過艾拉
天盾落得一張都見得多過艾拉

鋪好場 魔將*2攻打臉
唔死都一身潺 仲要解哂佢場 先有得玩

鋪好場 魔將*2攻打臉

無論場優場劣都一鳩樣 7費就即翻盤

鋪好場 魔將*2攻打臉

無論場優場劣都一鳩樣 7費就即翻盤

岩岩又打左兩場中速死
真。on9 連放兩張將魔根本冇可能打得贏
搞到我都想整返套
開台 得閒黎睇下 最後2600分
https://gaming.youtube.com/channel/UCKwfZKwKp89T3XUfAFnktXQ/live

改左名 唔好唔認得我 BDW haha (食飯先
差1800升GM
差1800升GM

諗番起最後嗰1000 真係地獄嚟
差1800升GM

解日任解上黎
一認真想升,就比人打番落去
差1800升GM

屌包剪揼遊戲 個陣玩到燥左
岩岩果場打皇家
佢1t就戰場最前線 2t徵兵 3t就青蛙 4t宮劍再加多張最前線
差1800升GM

嗰次真係打到天光
差1800升GM

嗰次真係打到天光

7000去9000個段最辛苦
9000玩復仇吸連勝直接上GM
差1800升GM

解日任解上黎
一認真想升,就比人打番落去

平常心先發揮到實力
岩岩果場打皇家
佢1t就戰場最前線 2t徵兵 3t就青蛙 4t宮劍再加多張最前線

未出WLD個時用過純蛙 以徽兵/蛙為前提full mulligan 機率計落其實唔差
不過遇上random destory就...
岩岩果場打皇家

未出WLD個時用過純蛙 以徽兵/蛙為前提full mulligan 機率計落其實唔差

傳統快蛙皇打法 tog好多人用呢副快蛙皇上m
呢個比佢打贏真係服 3費養蛙5費旋風斬
純轉蛋
魔將轉蛋
筆記轉蛋
大家覺得邊種轉蛋勁D?
差1800升GM

嗰次真係打到天光

我先唔想為呢隻game消肝
差1800升GM

嗰次真係打到天光

點解我咁黑
純轉蛋
魔將轉蛋
筆記轉蛋
大家覺得邊種轉蛋勁D?

魔將不了 冥守真係用黎救命
筆記tog就勁 而家抗唔到快
最好係純轉蛋 落2費3費生物 加控場 抗快能力最高
岩岩果場打皇家

傳統快蛙皇打法 tog好多人用呢副快蛙皇上m
呢個比佢打贏真係服 3費養蛙5費旋風斬

Royal係咪得番快蛙 中立都好似冇咩人玩
純轉蛋
魔將轉蛋
筆記轉蛋
大家覺得邊種轉蛋勁D?

魔將不了 冥守真係用黎救命
筆記tog就勁 而家抗唔到快
最好係純轉蛋 落2費3費生物 加控場 抗快能力最高

之前買左兩包轉蛋姬構築包
張卡真係好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞