[I/A/PC]Shadowverse闇影詩章[20] 天下牌組 唯快不破

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
本身我得好少卡組
集中係主教到 今季會唔會食屎
呢季我都係靠中立法搵餐晏仔
好搞笑
走左去巴哈睇下咩料
點知又成班人屌天盾
好搞笑
走左去巴哈睇下咩料
點知又成班人屌天盾

天盾有乜好屌
好搞笑
走左去巴哈睇下咩料
點知又成班人屌天盾

天盾有乜好屌

因為快吸op 所以要nerf 988
好搞笑
走左去巴哈睇下咩料
點知又成班人屌天盾

天盾有乜好屌

異種表示....
天盾未必控得住快攻
打龍比龍跳到費出不滅又投得
超越又一定唔夠打
有咩好屌

邊到廢
係本身勁到唔合理

都係 因為本身太勁 依家反差左 我形容左做廢

反而魔將改完都仲係勁到唔合理 6t死祝完 對家解唔切就魔將車面 都係爆炸

我反而覺得ok喎 起碼佢鋪唔起場先 依家3死聲一隻zombie 又+2擊又有rush 隻怪體質又唔差 真係神卡嚟

本身係攻又好撚柒勁防又好撚柒勁
依家係攻好撚柒勁 防一般

而且死靈好難舖唔起場

又唔係既 依家真係難過以前 先攻就鋪到 後攻都係一般

以家咁多aoe 骨公又廢左 211又冇埋 除非準時死祝
好搞笑
走左去巴哈睇下咩料
點知又成班人屌天盾

天盾有乜好屌

異種表示....

佢地話破壞整體遊戲體驗喎
好搞笑
走左去巴哈睇下咩料
點知又成班人屌天盾

天盾有乜好屌

異種表示....

咁超越係咩
好搞笑
走左去巴哈睇下咩料
點知又成班人屌天盾

天盾有乜好屌

異種表示....

咁超越係咩

享受單機遊玩嘅樂趣囉
好搞笑
走左去巴哈睇下咩料
點知又成班人屌天盾

天盾有乜好屌

異種表示....

咁超越係咩

享受單機遊玩嘅樂趣囉

快攻冇交流
超越單機
天盾破壞整體遊戲體驗
想問下呢 中課玩爐石定呢隻好?爬過下比較文但決定唔太到

有冇興趣玩GWENT
屌 解主教任好撚痛苦 自由都打唔贏 on99
我覺得佢改魔將軍改得好好

起碼有個明確方向係收頭而唔係反cup再收頭咁屈機

同埋佢唔會砍到完全唔用得
想問下呢 中課玩爐石定呢隻好?爬過下比較文但決定唔太到

有冇興趣玩GWENT

好難玩sosad我玩左兩個鐘就del左驚. 連電腦都打唔贏
無睇上網教學

佢出妖/主教比我
仲有隻RANK
我順便打埋
輸左幾百分後轉番中立主教,狂贏
好搞笑
走左去巴哈睇下咩料
點知又成班人屌天盾

天盾有乜好屌

異種表示....

咁超越係咩

享受單機遊玩嘅樂趣囉

快攻冇交流
超越單機
天盾破壞整體遊戲體驗

天盾係限時控牌黎 玩過天盾就知根本好難先落到 ....

天盾加巴哈/審判
其實呢個combo好難打到出黎

佢出妖/主教比我
仲有隻RANK
我順便打埋

玩獅子教/疾走教/控教都好易解任姐...

佢出妖/主教比我
仲有隻RANK
我順便打埋

錯啦
控教遇次元,龍
獅子先係易解

佢出妖/主教比我
仲有隻RANK
我順便打埋

錯啦
控教遇次元,龍
獅子先係易解

獅子唔識組 又要注重護符又要中立

佢出妖/主教比我
仲有隻RANK
我順便打埋

錯啦
控教遇次元,龍
獅子先係易解

一個字 運
獅子係bonus,你當中立黎玩先

佢出妖/主教比我
仲有隻RANK
我順便打埋

錯啦
控教遇次元,龍
獅子先係易解

1234獅子就係咁簡單 玩落同生物法差唔多

佢出妖/主教比我
仲有隻RANK
我順便打埋

錯啦
控教遇次元,龍
獅子先係易解

咁控場洗唔洗落 姐係審判果啲

佢出妖/主教比我
仲有隻RANK
我順便打埋

錯啦
控教遇次元,龍
獅子先係易解

咁控場洗唔洗落 姐係審判果啲

唔落 中立教打生物戰同鋪場 落審判有衝突
落多啲直傷同疾走好過 同埋落多啲濾牌 中立教好易手乾

佢出妖/主教比我
仲有隻RANK
我順便打埋

獅子疾走睇運 天盾真係一個都打唔贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞