[I/A/PC]Shadowverse闇影詩章[20] 天下牌組 唯快不破

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

呢套ok嘛?

單機派?

唔係呀,不斷解場好有交流丫

我試過由頭到尾都唔出一隻怪,佢 T7 開我門

試過對面組d垃圾卡,中立2pp抽果類
7pp開門斬死我

呢套ok嘛?

單機派?

7pp開門斬死我

打超越最好嘅方法係橫向鋪場 1234/骨公子係最佳選擇
唔出怪就贏到超越 天盾就唔洗喊出黎啦

呢套ok嘛?

單機派?

7pp開門斬死我

只有超越可以超越超越

單機派?

7pp開門斬死我

只有超越可以超越超越

超越真係呢隻驚一個核心問題 有佢係環境就無可能玩到控場同慢攻
其實超越1C 用唔用抽牌好
其實超越1C 用唔用抽牌好

用 多增幅牌可以增幅 唔多可以濾牌

第一次打咁耐 17trun 先抽到天盾

單機派?

7pp開門斬死我

出一隻佢解一隻都唔係c辦法
你唔係快皇快吸超順跳費疾走講到尾都係要對面 d 牌柒

概念係出到佢地解唔到 1234/骨公子都係呢個概念 得雪人冥府解到

7pp開門斬死我

只有超越可以超越超越

超越真係呢隻驚一個核心問題 有佢係環境就無可能玩到控場同慢攻

應該要改到冇得連出

最初覺得呢張牌好得意 但連出真係好屈
我就係1,2,3,4比垃圾卡超越解曬果個
打free match 見正常返少少就打下rank
艾拉又神隱左
算點啫入3都場場見唔到,個AI係咪真係要咁針對?
對面卡成狗贏左
都係見唔到艾拉
大道修女次次至少開頭見兩張
大修道女次次至少開頭見兩張
我就係1,2,3,4比垃圾卡超越解曬果個

頭先我 123 Alice 又俾對面 T7 開門囉

對面用鏡世界,2PP抽都超到我
係咪有少少過份?

右手的力量
又諗起4t開門

4t嗰個真係經典 最速end game傳說

新手想試下玩超越法
請問超越法有分幾種

蜀山劍俠
魔炎
巨像
奧茲雪人
呢幾個算係比較主流

想搵返4T 超越段片睇
係咪有少少過份?

右手的力量
又諗起4t開門

新手想試下玩超越法
請問超越法有分幾種

蜀山劍俠
魔炎
巨像
奧茲雪人
呢幾個算係比較主流

想搵返4T 超越段片睇

補LINK
http://www.bilibili.com/video/av10733268/

右手的力量
又諗起4t開門

新手想試下玩超越法
請問超越法有分幾種

蜀山劍俠
魔炎
巨像
奧茲雪人
呢幾個算係比較主流

想搵返4T 超越段片睇

補LINK
http://www.bilibili.com/video/av10733268/

T4 真係天天糊

係天糊加超準時順draw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞