[I/A/PC]Shadowverse闇影詩章[20] 天下牌組 唯快不破

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
玩主教 成日俾人強姦 玩到想棄

疾走聖杯有得打下

見唔到嗰兩張聖杯嚟
起碼打主流中立巫死靈有得打先

SV十場有無十場係快吸/快皇

中立法,快吸,龍,死靈

其實宜家就乜鬼古怪野都有
好似好百花齊放,不過決勝方法太暴力
基本對面齊 combo 就八成冇解

有 d 似抽一隻鬥大咁囉
d deck 格食格都幾明顯
好多時一入場頭兩張牌基本上都知輸贏

我都成日開啲鳩deck入rank搞鳩人
魔海超越 開頭個個以為中立法 10t一野otk對面
仲有控吸 開頭又係成副復仇吸咁 跟住7t 545拉巴哈/宙斯 8t落322疾走 啲人呆哂

控吸真係多左
其實唔係有超越,控吸係幾勁幾好玩

CY 個設計太著重,T7 T8 收頭牌
成 40張卡基本上抽唔倒 1/4 就分勝負

我見到有人用返深淵 不過我拆哂合哂卡 唯有用巴哈宙斯
其實好多控制deck都好玩 不過玩得起得好少
諗起控皇

超越摧毀控 deck 係事實
深圳宜家個定位算正確,俾佢 T9 收頭都冇咁興
之前 T6 中快速 deck 堅嘔心

超越不嬲係呢隻驚限制器
天盾好在佢比起其他控deck收頭穩定 所以先生存到
其他根本鬥唔過 控皇除非準時落羅蘭

SV十場有無十場係快吸/快皇

中立法,快吸,龍,死靈

其實宜家就乜鬼古怪野都有
好似好百花齊放,不過決勝方法太暴力
基本對面齊 combo 就八成冇解

有 d 似抽一隻鬥大咁囉
d deck 格食格都幾明顯
好多時一入場頭兩張牌基本上都知輸贏

我都成日開啲鳩deck入rank搞鳩人
魔海超越 開頭個個以為中立法 10t一野otk對面
仲有控吸 開頭又係成副復仇吸咁 跟住7t 545拉巴哈/宙斯 8t落322疾走 啲人呆哂

控吸真係多左
其實唔係有超越,控吸係幾勁幾好玩

CY 個設計太著重,T7 T8 收頭牌
成 40張卡基本上抽唔倒 1/4 就分勝負

我見到有人用返深淵 不過我拆哂合哂卡 唯有用巴哈宙斯
其實好多控制deck都好玩 不過玩得起得好少
諗起控皇

超越摧毀控 deck 係事實
深圳宜家個定位算正確,俾佢 T9 收頭都冇咁興
之前 T6 中快速 deck 堅嘔心

超越不嬲係呢隻驚限制器
天盾好在佢比起其他控deck收頭穩定 所以先生存到
其他根本鬥唔過 控皇除非準時落羅蘭

準時落都冇乜用佢4你兩下都8 兩張門都16 你冇得回番上去 你又清唔撚到佢 玩多兩玩都係死
中立法真係好勁呀
但係好撚悶囉 基本上唔洗用腦
贏都唔過癮
阿波羅生放送T2出骸王
隻右手勁撚到
btw佢跌返落13分
我覺得中立法無賤種死靈咁毒 差好遠
我覺得中立法無賤種死靈咁毒 差好遠

好正常 多人跟風玩但真係識砌到屈機嘅人唔夠
死靈係你點場優都可以比人7費開拖清你場
星期六咁靜嘅
星期六咁靜嘅

垃圾驚無野好討論
星期六咁靜嘅

垃圾驚無野好討論

唔好咁
星期六咁靜嘅

垃圾驚無野好討論

唔好咁

好似就有更新 睇佢造化啦
星期六咁靜嘅

垃圾驚無野好討論

唔好咁

好似就有更新 睇佢造化啦

好似都要再下個月
除左阿波囉 仲有邊個日本玩家值得睇?有冇巴打推介

凌晨個陣會睇下太郎

凌晨個陣會睇下太郎

有冇source/keep word?

凌晨個陣會睇下太郎

太郎Games
不過係生放送 通常都係凌晨
https://www.youtube.com/watch?v=bsRdKg51DTQ&t=621s
20:08嗰場 痴線完美連鎖2C出到骸王 4C end game 以速度嚟講同超越法平頭 想合嚟玩下好似幾刺激
https://www.youtube.com/watch?v=bsRdKg51DTQ&t=621s
20:08嗰場 痴線完美連鎖2C出到骸王 4C end game 以速度嚟講同超越法平頭 想合嚟玩下好似幾刺激

琴晚生放送既片段黎
好難咁好手氣

凌晨個陣會睇下太郎

太郎Games
不過係生放送 通常都係凌晨

夜鬼岩我 Thx 巴打

琴晚生放送既片段黎
好難咁好手氣

真.天糊 佢嗰下真係好似遊戲上身咁要咩有咩

自己玩就場場都冇骸王
https://www.youtube.com/watch?v=bsRdKg51DTQ&t=621s&t=621s

自己玩就場場都冇骸王

4t個個對面有mistake 不過無都好抽多張疾走都贏到
有沒人知阿波羅棒球睇邊隊
見佢呢幾日都好撚happy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞