召喚熱愛淘寶的親[27]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
大家有無跑步個d速干衫推薦下
有無人試過淘耳機線,伏唔伏

大把人淘 天華線無中伏 lihkg 勁多人買, 買到要排隊先發貨。

天華線有無link,之前唔記得save

大把人淘 天華線無中伏 lihkg 勁多人買, 買到要排隊先發貨。

佢sale 我買8絞,叫我拍2次4絞

加埋個頭,約50蚊人仔,
正常嗎?
報告 ......飛科剃鬚刀 FS339 上年買 90幾人仔, 已壞 轉動唔到. 直插住電線都唔轉.
都係買番飛利浦算
大家有無跑步個d速干衫推薦下

迪卡儂,香港有,唔洗淘,我自己都著緊,30左右一件

有冇巴打試下,有周杰倫入股兼代言

算把啦,小米生態鏈嗰啲耳機
其實一對耳塞通常用幾耐

一個月

正常嗎?

你可以買 4絞都得.
唔好差果20蚊. 買 8 絞. 又唔貴. 香港買唔到呢個價.

唔好買. 又唔平.
重要比周董代言費.

唔好買. 又唔平.
重要比周董代言費.

小米嗰堆耳機都係1more,都出名唔太掂
http://zmnxbc.com/s/Aw0Mh?tm=a678c8

有無巴打試過呢隻充電線?

我比40幾蚊買條認証穩陣D

小米Mfi 先$50

買個廿蚊官方散裝轉換頭再加幾蚊買條靚android線

LG 20awg
http://zmnxbc.com/s/Aw0Mh?tm=a678c8

有無巴打試過呢隻充電線?

我比40幾蚊買條認証穩陣D

小米Mfi 先$50

買個廿蚊官方散裝轉換頭再加幾蚊買條靚android線

LG 20awg

啲所謂LG線,個頭質素超差

巴打介紹去馬.
飛利浦刀片價錢買到部新機.
有人曾經質疑過weloop手環2防水性
小弟啱啱戴住游水
完全冇問題

冇巴打咁有錢買hey3s

岩岩第一次帶錶游,一開始都擔心,但最後無事 游個陣set做20m 但發覺其實係50米
有人曾經質疑過weloop手環2防水性
小弟啱啱戴住游水
完全冇問題

冇巴打咁有錢買hey3s

岩岩第一次帶錶游,一開始都擔心,但最後無事 游個陣set做20m 但發覺其實係50米

手環冇游水mode
想問下,smartwatch最好喺Hey3s???
想問下,smartwatch最好喺Hey3s???

最抵用嚟講

巴打介紹去馬.
飛利浦刀片價錢買到部新機.

有冇link
無LINK , 自己search . 張圖係高登COPY 過來.
都係買 飛利浦 S系列S331 S336 . 2百蚊
淘寶HK2百. 香港買 248 . 有保.
有冇電腦喇叭 同埋 D層板推介黎放公仔

電腦喇叭,大陸野一係edifier一係hivi

hivi 同 Edifier根本係兩個層次

正常嗎?

即係鍍銀,銀線啱你口味?
有冇電腦喇叭 同埋 D層板推介黎放公仔

電腦喇叭,大陸野一係edifier一係hivi

hivi 同 Edifier根本係兩個層次

睇你價錢,你試下一千內搵隻hivi比得上edifier嗰啲R系經典野,你應該搵唔到
其實一對耳塞通常用幾耐

一個月

我買咗 40 對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞