召喚熱愛淘寶的親[27]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 15 Dislike

終於到左 睇岩問我攞link

小米耳機,咁睇唔開

本身係想買個尿袋 貪佢有type c口
耳機搭單買埋廢時煩 跑步用有聲我就收貨
買完先見人話qq group有券平多60

平60

係評價d圖見到

小米耳機,咁睇唔開

本身係想買個尿袋 貪佢有type c口
耳機搭單買埋廢時煩 跑步用有聲我就收貨
買完先見人話qq group有券平多60

平60

係評價d圖見到

抵喎

開頭係d佢鄉下既特產
依家開始買少量五穀雜糧

五穀雜糧平唔過香港幾多喎

我媽話平好多 咩''花豆''個d

佢會唔會以為淘寶個價係港紙

唔會 佢知係港紙

不過都好既 叫做有d細藝過下日晨

計埋運費唔平喎

我教佢揀d包郵既

至於集運個程我用間好平既 為返都係5蚊港紙左右/kg

邊間集運

晉越

btw唔好話我係呢個post講集運啊

正呀
運到食品?

運到
佢唔同自取點會唔同價 你睇下你個區個d平唔平/就唔就腳

正呀,我嗰邊首重5人仔,續重4人仔

sofar我咁多次都冇問題出現過
自取同派送都係
不過以前佢係可以今發今到
改左政策後就今發後到

今發今到快到咁
想跟機買we loop 試下運動錶,係咪呢隻已經夠?

【我剁手都要买的宝贝(WeLoop唯乐now2智能手环心率蓝牙计步器苹果安卓防水游泳运动手表),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥K6P30XIoqVm¥后打开👉手机淘宝👈

巴打想問下你係點set個地址
正常淘野會默認你香港個地址,送到深圳個倉會問你想邊到拎,今次個情況未試過,問客服又話唔可以寫香港地址,求救

【我剁手都要买的宝贝(WeLoop唯乐now2智能手环心率蓝牙计步器苹果安卓防水游泳运动手表),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥K6P30XIoqVm¥后打开👉手机淘宝👈

正常淘野會默認你香港個地址,送到深圳個倉會問你想邊到拎,今次個情況未試過,問客服又話唔可以寫香港地址,求救

唔記得放圖

開頭係d佢鄉下既特產
依家開始買少量五穀雜糧

唔會 佢知係港紙

計埋運費唔平喎

我教佢揀d包郵既

邊間集運

晉越

正呀
運到食品?

運到

自取同派送都係
改左政策後就今發後到

今發今到快到咁

打錯 今發明到
不過後家冇嫁啦

求素體figma link
[ihttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/17/125601_2c18635dca77558fa5a394ee516daddc.jpg[im

【我剁手都要买的宝贝(万代男女性款SHF关节可动人体兵人素体手办人偶绘画漫画美术模型),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥3lNm02RChRS¥后打开👉手机淘宝👈

係咪咁樣share 有幾間有賣 自己格下價 同埋應該係A貨黎唔好期望太高
目前開左隻男黎玩 整體上都ok
返工第一件事就係上淘寶
幫個女買寫字枱開學
睇左好耐終於減價

巴打呢張幼稚園小孩能用嗎?
同埋想八下呢張mg303好啲,定mg302好啲
因mg303 原價仲貴

303 302 應該係d 層架設計
同埋有無護眼燈
張枱本身無分別

我個女小一
佢有脚踏話 3歲都啱用
又有升降設計話用到身高180都得

係啊303 原價貴d
我mon 左幾個月見佢真減價先買

thx ar,覆得好detail,
今晚入手先
[[url]ihttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/17/125601_2c18635dca77558fa5a394ee516daddc.jpg[im[/url]

【我剁手都要买的宝贝(万代男女性款SHF关节可动人体兵人素体手办人偶绘画漫画美术模型),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥3lNm02RChRS¥后打开👉手机淘宝👈

係咪咁樣share 有幾間有賣 自己格下價 同埋應該係A貨黎唔好期望太高

我粗玩,a貨唔駛錫住😛😛😛
[[url]ihttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/17/125601_2c18635dca77558fa5a394ee516daddc.jpg[im[/url]

[i]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/17/172813_66815a16fcda58eebe35c3e026fd0ed8.jpg[/img]

點玩架?
Hey3s 係咪比華米/華米青春版都好?

華米 原來有 卡其绿色.............不過好快比人搶晒.
想買隻玩吓.

其實兩隻分別係咪唔大,我見差200蚊

華米好似有人打電話來會無得show 名,其實都係差防水分別

咁華米好似可以玩下,我都係跑步先用

可以試下呀 試完話我地知,不過我唔會由hey3s轉

試上網睇左成日,有啲想轉買 gamin 235

[i][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/17/172813_66815a16fcda58eebe35c3e026fd0ed8.jpg[/img][/url]

點玩架?

擺pose, 畫野可以跟佢比例,光暗陰影之類
同埋豪華版有19隻手俾你參考,最難畫就係手
畫野新手

用私集,完

用私集,完

hey3s 有冇其他錶帶配?
有冇其他智能手錶錶帶兼容到?

開頭係d佢鄉下既特產
依家開始買少量五穀雜糧

唔會 佢知係港紙

計埋運費唔平喎

我教佢揀d包郵既

邊間集運

晉越

正呀
運到食品?

運到

自取同派送都係
改左政策後就今發後到

今發今到快到咁

打錯 今發明到
不過後家冇嫁啦

我用開嗰間本身都得
[quote]包膠下哩一兩個月既戰利品,簡略講下,需要詳情可以再問

鞋油唔可以轉運係咪要直寄

我私集

用私集,完

hey3s 有冇其他錶帶配?
有冇其他智能手錶錶帶兼容到?

佢有好多呀,我見taobao有皮有鋼
Hey3s 係咪比華米/華米青春版都好?

華米 原來有 卡其绿色.............不過好快比人搶晒.
想買隻玩吓.

貴好多

想買隻玩吓.

貴好多

二手1300 姐
又嚟試食

暫時未食
又嚟試食

暫時未食

記得上黎報平安
又嚟試食

暫時未食

記得上黎報平安

無事嘅
認真 想淘左飛機杯返黎
要舒服

腎終丁軟,祝你好運,到時脫髮 社會恐懼 腰膝酸軟唔好問點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞