召喚熱愛淘寶的親[27]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
我淘寶淘左個耳機,賣家用順豐速運到我屋企地址,依家送到西營盤朝光街營業點,想問下可唔可以提早過去拎? 好撚心急

打去問啦
我淘寶淘左個耳機,賣家用順豐速運到我屋企地址,依家送到西營盤朝光街營業點,想問下可唔可以提早過去拎? 好撚心急

藍牙?

好難簡 差唔多價錢 小蟻畫面靚啲 但就無mon條片無聲 sj4000就有mon有聲但咁靚畫面

小蟻唔係貴好多咩
Btw淘寶賣嗰啲應該都係假山狗(sjcam)

小蟻1代唔貴,我都有興趣,不過我完全冇機會用,所以冇買

另外淘寶一樣有真sjcam,山狗唔係淨係指sjcam,山狗係指山寨gopro,普通話發音go同狗好似,所以叫山狗

小蟻畫質唔錯,我隻山狗好耐之前買,拎左黎做車cam
可以曬得多,近排short short地,想買隻小蟻,
但係青春版、動力版有咩分別

車cam你買返專門嘅好啲喎,小蟻有出車cam
青春同動力有乜分別就唔知了

一隻165度,一隻130度
邊隻係邊隻我都唔太記得了
買165度個隻就WIDE D

買米家 cam d數值 好似平均d
剛入手 未用

呢啲好似家用cam?

有冇人買過骨傳導耳機
想知道戴的感覺到底是點

所有耳骨機都係只能夠話"有聲"。
想要乜野音質呀,低音呀可以唔使諗,仲要面對一般唔夠大聲,開大聲就漏音既問題。

骨傳導係直接透過你頭骨震動黎傳聲去耳仔,點解會有漏音問題?

因為你既皮膚唔係完全連住個耳機。

一開大聲,佢自己本身其實都係一個喇叭,當八成音波/震動傳到去你到,仲有兩成就會傳出街。

小蟻1代唔貴,我都有興趣,不過我完全冇機會用,所以冇買

另外淘寶一樣有真sjcam,山狗唔係淨係指sjcam,山狗係指山寨gopro,普通話發音go同狗好似,所以叫山狗

剛入手 未用

呢啲好似家用cam?

No
米家車cam

剛入手 未用

呢啲好似家用cam?

米家評測仲衰過小蟻同360

Hp 雙十一買左隻
畫質好靚 夜晚都清
之前是咪有巴打share 過幫部iphone 擴大容量, 可唔可以講多少少detail
係淘寶search 好似好多舖做到, 有冇邊間係用過同有實體店架? 會唔會有咩後遺症 e.g. Upgrade 唔到, 有d 原生function 用唔到
感謝

上華強北問下啦
聽講有機會upgrade唔到,唔知,未用過

打去問啦

我果陣都去過營業點拎貨 但果度其實係倉黎 如果叫佢拎要汁晒貨出黎幫你搵好麻煩
淘左對yeezy 真到仆街

記住著出街
唔著正仆街

同我真個對 好難會睇得出係假
細節位做到90%似
出到去個個都以為我著真

有冇平價action cam推介
淘左對yeezy 真到仆街

記住著出街
唔著正仆街

同我真個對 好難會睇得出係假
細節位做到90%似
出到去個個都以為我著真

有冇link?
買開幾單原單執左

想入手平價男tee budget 30~40 / 件
求推介
有無巴打淘過藍芽耳機好推薦?
今日見到有$50都唔洗,話播歌7個鐘
點解有人會淘野食咁夠彊
有冇平價action cam推介

好平就sjcam,好小小就香港買小蟻就得
點解有人會淘野食咁夠彊

我買統一即食麵,ok好食

用緊qcy同魅族

買酷狗M1 重好 可連播十小時.
樣又唔差.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞