召喚熱愛淘寶的親[27]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
請教一個問題,用左集分寶既商品,該商品同時都有返利?
前兩日用完,驚覺返利訂單都有計到,一直以為冇添

有架
用集分寶係比錢既其中一個方式
本身有返利既話無論用咩黎比錢 都有返利

好光 抵屌

美的平啲,好似係

飛利浦之前唔知咩活動有卷1~2蚊隻包郵掃左5隻
btw美的垃圾黎,對光色有要求唔好買
大陸牌子雷士仲好D
有無巴打有無買過類似GoPro 果啲sports cam 百幾銀質素掂唔掂? 頭先行左轉黃金要成4舊水 但見佢又幾清咁

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

Sjcam係唔係自己一個牌子?我見淘寶好多sj7000 6000咁 係咪唔係sjcam?

係,但要小心叫sj7000 sj6000呢啲未必係sjcam嘅

Google過下小蟻真係靚啲 但咩配件都唔包 sj4000 2百幾有哂配件好似幾抵玩 但其實用唔用得著個wifi版 都係直接駁線save落電腦好啲?

有冇人買過骨傳導耳機
想知道戴的感覺到底是點

所有耳骨機都係只能夠話"有聲"。
想要乜野音質呀,低音呀可以唔使諗,仲要面對一般唔夠大聲,開大聲就漏音既問題。
想請教有無巴打用過kz zs5 既藍牙線?
定抑或買酷我/酷狗既藍牙耳機好?
主要係for 出街用,有時候會用黎跑步
想請教有無巴打用過kz zs5 既藍牙線?
定抑或買酷我/酷狗既藍牙耳機好?
主要係for 出街用,有時候會用黎跑步

要跑步就一定要防水架喇 咁樣d款式就有限制
總之唔好買小米
有無巴打有無買過類似GoPro 果啲sports cam 百幾銀質素掂唔掂? 頭先行左轉黃金要成4舊水 但見佢又幾清咁

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

Sjcam係唔係自己一個牌子?我見淘寶好多sj7000 6000咁 係咪唔係sjcam?

係,但要小心叫sj7000 sj6000呢啲未必係sjcam嘅

Google過下小蟻真係靚啲 但咩配件都唔包 sj4000 2百幾有哂配件好似幾抵玩 但其實用唔用得著個wifi版 都係直接駁線save落電腦好啲?

用線就一定穩陣啲快啲,方便就一定wifi,睇你個人懶唔懶啫,如果係經常用,咁有wifi都會方便好多

有冇人買過骨傳導耳機
想知道戴的感覺到底是點

所有耳骨機都係只能夠話"有聲"。
想要乜野音質呀,低音呀可以唔使諗,仲要面對一般唔夠大聲,開大聲就漏音既問題。

骨傳導係直接透過你頭骨震動黎傳聲去耳仔,點解會有漏音問題?
唯樂 now2 智能手環抵唔抵玩

用左兩個月 我幾滿意

支唔支援iphone?

用緊now2連iphone
用左一個月
感覺良好

Wts顯唔顯示到繁體字

係喎我都想知

Yes,show唔到emoji 其他繁,簡,英都show 到
跑渣馬買定襪
唔起水泡
平時返工都著 好舒服

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

用線就一定穩陣啲快啲,方便就一定wifi,睇你個人懶唔懶啫,如果係經常用,咁有wifi都會方便好多

好難簡 差唔多價錢 小蟻畫面靚啲 但就無mon條片無聲 sj4000就有mon有聲但咁靚畫面

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

好難簡 差唔多價錢 小蟻畫面靚啲 但就無mon條片無聲 sj4000就有mon有聲但無咁靚畫面
請教一個問題,用左集分寶既商品,該商品同時都有返利?
前兩日用完,驚覺返利訂單都有計到,一直以為冇添

有架
用集分寶係比錢既其中一個方式
本身有返利既話無論用咩黎比錢 都有返利

唔該晒!
我之前一直計住計住,特登分開比錢
有冇巴打飲呢隻蒙牛,見7仔有賣。
唔知咩味。

勇士
我飲返香港奶算

係深圳拓左三箱落香港

好唔好飲?

一野托3箱番黎 緊係試過覺好飲啦
利申未飲過

同平時的純乳酪差不多,不過佢唔洗入雪櫃同埋保質期較長
佳寶都有得賣,$22/4包

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

好難簡 差唔多價錢 小蟻畫面靚啲 但就無mon條片無聲 sj4000就有mon有聲但咁靚畫面

小蟻唔係貴好多咩
Btw淘寶賣嗰啲應該都係假山狗(sjcam)

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

小蟻唔係貴好多咩

有間真sjcam wifi版$399 小蟻1代都係$399
岩岩買左weloop now2
down左個app 佢要我用電話no.注冊
但我入我hk 個個no. 佢唔接受 有無巴打用過

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

好難簡 差唔多價錢 小蟻畫面靚啲 但就無mon條片無聲 sj4000就有mon有聲但無咁靚畫面

小蟻都有錄音架喎,點解條片冇聲

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

小蟻唔係貴好多咩

小蟻1代唔貴,我都有興趣,不過我完全冇機會用,所以冇買
岩岩買左weloop now2
down左個app 佢要我用電話no.注冊
但我入我hk 個個no. 佢唔接受 有無巴打用過

用wechat註冊啦
米動手錶官方店. 早上10點 開搶......依家停售. ..
痴孖根又係 399 . 整色整水. 頭果100位, 只係搶禮物
爬左付款方式懶人包,都係有啲唔明,想問下

1) 有無人係比tap & go 卡? 我本來打算係開張tap & go 卡專for 淘寶,但睇番tap & go 係歸落信用卡,信用卡除左3%手續費仲有海外簽帳手續費,咁其實係咪好唔抵用?

2)個支付寶HK可唔可以經信用卡入錢?我見佢有得加入信用卡但又無講過可以用信用卡入錢

唔該各位巴打

1) 有無人係比tap & go 卡? 我本來打算係開張tap & go 卡專for 淘寶,但睇番tap & go 係歸落信用卡,信用卡除左3%手續費仲有海外簽帳手續費,咁其實係咪好唔抵用?

2)個支付寶HK可唔可以經信用卡入錢?我見佢有得加入信用卡但又無講過可以用信用卡入錢

唔該各位巴打

1.用支付寶HK仲好,玩法同TAP & GO一樣,只係冇張卡
2.唔可以,你入信用卡,到比錢都係扣信用卡數

小蟻都有錄音架喎,點解條片冇聲

自膠左以為無聲 應該去馬小蟻

唔該各位巴打

1.用支付寶HK仲好,玩法同TAP & GO一樣,只係冇張卡
2.唔可以,你入信用卡,到比錢都係扣信用卡數

唔該巴打 不過我其實唔多想用支付寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞