召喚熱愛淘寶的親[27]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
米動手錶 卡其綠 今日有貨.
又搶唔到.

點解咁多人搶綠色
我覺得白色靚好多

因為放好少出來,試水溫。
白靚唔錯,但女仔啱D,
最後買咗橙色藍錶帶,又唔似apple watch
似 swatch 多 D
睇中佢,399人仔 有內置gps, 45天電量。
買得呢隻都唔會同 apple watch 2 比較。
同 唯樂比就差唔多

個gps 係咪真係咁唔準
淘寶完全唔識認我個支那寶ac 好在賣家私人收支那寶
有冇巴打飲呢隻蒙牛,見7仔有賣。
唔知咩味。

之前以為牛奶見做特價買黎試,好似乳酪咁不過好"傑"好難啜,可一不可再

Agger 傑到連佢支飲管都完全啜唔到 要整爛個包裝食 不了
有無床單套介紹
爸打有冇肩膊按摩器介紹
仆街隻小米耳機第二次跑步已經壞
早知問下巴絲意見先落單
有冇第間推介 藍芽 唔易甩就ok 音質冇所謂
有冇人食過呢隻腸 一食就食上癮

係咪私集先運到
早知問下巴絲意見先落單

都話qcy 酷狗 酷我 呢啲就得
一早同你講你咁睇唔開買小米音響,話咁快中招,小米音響基本只得藍牙喇叭買得過
月經問題,有乜藍牙鍵盤推薦,平平地就ok
早知問下巴絲意見先落單

一早同你講你咁睇唔開買小米音響,話咁快中招,小米音響基本只得藍牙喇叭買得過

用緊K1
早知問下巴絲意見先落單

係貨到我post出黎你先講既 一切都太遲了
不過個typc c尿袋幾滿意
又薄又叉得快
早知問下巴絲意見先落單

小米,我有買佢個隻藍芽耳機,感覺良好,未壞,用左一排
有冇巴打飲呢隻蒙牛,見7仔有賣。
唔知咩味。

勇士
我飲返香港奶算

係深圳拓左三箱落香港

點拎咁多優惠,我都想有

點拎咁多優惠,我都想有

好多假券.
早知問下巴絲意見先落單

你有冇用黎跑步? 我懷疑係入左汗

點拎咁多優惠,我都想有

好多假券.

下,我以為平咁多,點拎
早知問下巴絲意見先落單

冇,佢個耳機係for渣車啊,做靜態嘢,應該就唔防水
btw小米個個運動耳機,我嫌個款唔靚,冇買到
早知問下巴絲意見先落單

冇,佢個耳機係for渣車啊,做靜態嘢,應該就唔防水
btw小米個個運動耳機,我嫌個款唔靚,冇買到

我呢隻運動耳機呀
早知問下巴絲意見先落單

送返上去保養運費點計
早知問下巴絲意見先落單

送返上去保養運費點計

唔理啦 當自己唔好彩
反正佢個design入汗會壞既再整都係一樣
有無巴絲知邊到有的士佬果D散紙盤?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞