召喚熱愛淘寶的親[27]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
想請教有無巴打用過kz zs5 既藍牙線?
定抑或買酷我/酷狗既藍牙耳機好?
主要係for 出街用,有時候會用黎跑步

其實zs5本身已經唔多好推仲要搞多條藍牙線...
求入耳式耳機推介
淘左條垃圾edifer 漏音不突止 仲瘋狂同我跳歌
要求唔高 正正常常無乜點漏音就得
唔使咩重低音個啲
求入耳式耳機推介
唔使咩重低音個啲

岩岩買左呢個,咁既價錢覺得好正
求入耳式耳機推介
唔使咩重低音個啲

壞左啫

好野,我喺呢間買過好幾隻唔同價位耳機

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

Sjcam係唔係自己一個牌子?我見淘寶好多sj7000 6000咁 係咪唔係sjcam?

係,但要小心叫sj7000 sj6000呢啲未必係sjcam嘅

Google過下小蟻真係靚啲 但咩配件都唔包 sj4000 2百幾有哂配件好似幾抵玩 但其實用唔用得著個wifi版 都係直接駁線save落電腦好啲?

用線就一定穩陣啲快啲,方便就一定wifi,睇你個人懶唔懶啫,如果係經常用,咁有wifi都會方便好多

好難簡 差唔多價錢 小蟻畫面靚啲 但就無mon條片無聲 sj4000就有mon有聲但咁靚畫面

小蟻唔係貴好多咩
Btw淘寶賣嗰啲應該都係假山狗(sjcam)

小蟻1代唔貴,我都有興趣,不過我完全冇機會用,所以冇買

另外淘寶一樣有真sjcam,山狗唔係淨係指sjcam,山狗係指山寨gopro,普通話發音go同狗好似,所以叫山狗
跑渣馬買定襪
唔起水泡
平時返工都著 好舒服

識領,我都係買依對,有六對
其實想問好耐
有冇人淘寶app結算既時候會話系統繁忙,稍後再試
要去m版結算
結算完要去返app待付款果度比錢?
google完都冇解

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

Sjcam係唔係自己一個牌子?我見淘寶好多sj7000 6000咁 係咪唔係sjcam?

係,但要小心叫sj7000 sj6000呢啲未必係sjcam嘅

Google過下小蟻真係靚啲 但咩配件都唔包 sj4000 2百幾有哂配件好似幾抵玩 但其實用唔用得著個wifi版 都係直接駁線save落電腦好啲?

用線就一定穩陣啲快啲,方便就一定wifi,睇你個人懶唔懶啫,如果係經常用,咁有wifi都會方便好多

好難簡 差唔多價錢 小蟻畫面靚啲 但就無mon條片無聲 sj4000就有mon有聲但咁靚畫面

小蟻唔係貴好多咩

另外淘寶一樣有真sjcam,山狗唔係淨係指sjcam,山狗係指山寨gopro,普通話發音go同狗好似,所以叫山狗

小蟻畫質唔錯,我隻山狗好耐之前買,拎左黎做車cam
可以曬得多,近排short short地,想買隻小蟻,
但係青春版、動力版有咩分別

車cam你買返專門嘅好啲喎,小蟻有出車cam
青春同動力有乜分別就唔知了
唔好意思,又有個關於支付寶hk既問題想問吓

我google過黎發現支付寶hk啱啱出果陣用唔用到都要睇彩數問吓依家仲有無咁既問題?

我google過黎發現支付寶hk啱啱出果陣用唔用到都要睇彩數問吓依家仲有無咁既問題?

冇問題
淘左對yeezy 真到仆街

記住著出街
唔著正仆街

記住著出街
唔著正仆街

同我真個對 好難會睇得出係假
細節位做到90%似
出到去個個都以為我著真
係咪有人買過搓泥神器 好多款唔知點揀

冇問題

從來沒問題
支那寶Hk 用信用卡係咪照收手續費?

又支那寶 hk,又信用卡?

用中銀卡免手續費

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

小蟻唔係貴好多咩

一隻165度,一隻130度
邊隻係邊隻我都唔太記得了
買165度個隻就WIDE D

小蟻唔係貴好多咩

買米家 cam d數值 好似平均d
剛入手 未用

小蟻唔係貴好多咩

買米家 cam d數值 好似平均d
剛入手 未用

巴打,我都搵緊車cam
聽人講話叮叮拍mini 2s 唔錯,有無人用過??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞