召喚熱愛淘寶的親[27]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
今次拉埋屋企入戰團,本身佢地都幾抗拒網購覺得冇安全感,但係見我買咁多野開始心郁郁,結果呢兩日我前後入左二千幾入支付寶

我屋企都係,抗拒網購
直到去淘寶買左次手機殼
今次拉埋屋企入戰團,本身佢地都幾抗拒網購覺得冇安全感,但係見我買咁多野開始心郁郁,結果呢兩日我前後入左二千幾入支付寶

我屋企都係,抗拒網購
直到去淘寶買左次手機殼

我老母係俾硅藻土墊攻陷

你仆街了
我由最初自己買下衫到而家全屋乜柒都要淘寶 (我比錢 )

send左支付寶QR code俾佢地,要買咩計完錢自己去7仔入番俾我(向上取整)
另外一淘d返利自己袋

收返現金
支那寶代充己經1.2~1.2x

支付寶hk呀

支那寶hk 不了
寧願pps 算
大陸支那寶可以直接當現金另計

你仆街了

send左支付寶QR code俾佢地,要買咩計完錢自己去7仔入番俾我(向上取整)
另外一淘d返利自己袋

收返現金

支付寶hk呀

支那寶hk 不了
寧願pps 算

支那寶acct張銀行卡係我呀公既
次次買野都想俾番錢佢,但你知老人家邊肯收,當俾錢後生去買糖食架嘛
慢慢唔好意思就自己用hk版算

有冇巴絲買過呢啲箱?
維起都80蚊個
運落嚟運費係咪好甘

有冇巴絲買過呢啲箱?
維起都80蚊個
運落嚟運費係咪好甘

一定金,實計你體積

有冇巴絲買過呢啲箱?
維起都80蚊個
運落嚟運費係咪好甘

一定金,實計你體積

大野有第二集運 果邊問果邊講
運費 80人仔
用順豐 兩日就到

我部垃圾手機 white balance 唔好
其實同官方相一樣色

求link

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(米哥儿童书桌可升降 小学生学习桌椅套装写字桌台课桌家用作业桌),快来和我一起瓜分红包】¥vRIYGgiR0y¥http://e22a.com/h.KJ72IV?cv=vRIYGgiR0y&sm=5d70b7

我屋企都係,抗拒網購
直到去淘寶買左次手機殼

我老母係俾硅藻土墊攻陷

連埋運幾錢 硅藻土
有冇鋪頭推介
img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/20/160846_04febc3c40e381902c2658198a77396b.jpg[/img]

有冇巴絲買過呢啲箱?
維起都80蚊個
運落嚟運費係咪好甘

我都諗住淘返兩三個擺梳化底

我屋企都係,抗拒網購
直到去淘寶買左次手機殼

我老母係俾硅藻土墊攻陷

連埋運幾錢 硅藻土
有冇鋪頭推介

我個時買係特價39X60 先25蚊
而家應該冇咁平啦 間間都差唔多價
運費因為個陣係運番境內所以免運 答唔到你
img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/20/160846_04febc3c40e381902c2658198a77396b.jpg[/img]

有冇巴絲買過呢啲箱?
維起都80蚊個
運落嚟運費係咪好甘

我都諗住淘返兩三個擺梳化底

真係咁好?
諗緊淘唔淘對廚房鞋好
諗緊淘唔淘對廚房鞋好

咩來,屋企都要著

你仆街了

另外一淘d返利自己袋

收返現金

支付寶hk呀

支那寶hk 不了
寧願pps 算

支那寶acct張銀行卡係我呀公既
次次買野都想俾番錢佢,但你知老人家邊肯收,當俾錢後生去買糖食架嘛
慢慢唔好意思就自己用hk版算

自己開 前提:有港澳居民來往內地通行証
諗緊淘唔淘對廚房鞋好

咩來,屋企都要著

出面廚房做野嗰啲勞工鞋,防油滑嗰啲
求平價波鞋推薦,長時間行路用,舒服就得,唔該巴打

求其去運動家執隻減價啦
有冇巴絲打買過嗰啲駝背矯正帶,work唔work的

迪卡儂,香港都開左舖
最近買既 有興趣既再包膠

牙刷好無用
做咩哩排PPS匯率升左咁多接近1.2

牙刷好無用

佢有5個mode
我初初用勁d個種 會流牙血
所以改用敏感mode 就有改善

有冇白到就難答d 始終用既日子唔耐

不過呢個價錢 包6個頭 我覺得性價比都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞