召喚熱愛淘寶的親[27]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
點解有人會淘野食咁夠彊

淘左幾年仲健健康康

無問題.... 你可以咁諗有機會比員工報復落毒.
啱啱淘咗韓國丹持 玉米鬚茶, 東西玄米茶 , 香港賣好貴 成 50蚊一盒. 21人仔就買到. 完全同韓國買一樣.
之前買過 十月初五 杏仁餅 同香港買一樣.
去完廈門買番果間 [第柒舖] 鳯梨酥. 好正.
上次去潮州食 胡泉榮 花生酥好正. 淘寶再買,
紅棗夾核桃 都買過, 好好食...
點解有人會淘野食咁夠彊

淘左幾年仲健健康康

啱啱淘咗韓國丹持 玉米鬚茶, 東西玄米茶 , 香港賣好貴 成 50蚊一盒. 21人仔就買到. 完全同韓國買一樣.

今次淘左2百幾蚊人仔百草味,螺屍粉,N樣香草同調味料
佣金link去佣金教學(必裝,專防cc文文同冷🍚王)
嗚謝會員(。•ˇ‸ˇ•。)提供
1. 去chrome商店安裝一個叫“tampermonkey”既插件(https://goo.gl/D3Y7K1 )
2. 裝左呢個插件佢(https://goo.gl/hsHV3d )
3. 完成
點解有人會淘野食咁夠彊

淘左幾年仲健健康康

今次淘左2百幾蚊人仔百草味,螺屍粉,N樣香草同調味料

鳳梨酥有無link
依家買乜9都要支付寶?
屌你直接用credit card唔撚好?
依家買乜9都要支付寶?

PPS 八達通
依家買乜9都要支付寶?

PPS 八達通

淘寶喎
依家買乜9都要支付寶?

PPS 八達通

淘寶喎

買個樣野得一個付款方式, on9
想買個榨汁機間唔中榨下果汁飲 有冇巴打有推薦?
依家買乜9都要支付寶?

PPS 八達通

淘寶喎

買咩野?
想買個榨汁機間唔中榨下果汁飲 有冇巴打有推薦?

預幾錢
有冇平價action cam推介

台灣仔?
有無巴打淘過藍芽耳機好推薦?
今日見到有$50都唔洗,話播歌7個鐘

再平都仲有 仲要可換線
无线蓝牙4.1运动耳机升级可换线跑步K歌挂耳式拔插式手机通用耳塞
【在售价】35.74元
【券后价】32.74元
【下单链接】http://e22a.com/h.qqEBOT
-----------------
复制这条信息,¥U7IF0dAzWu4¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

幾靚仔
不過咁平真係有d擔心向耳內爆炸
香港賣藍芽耳機又貴又唔靚又短時間
有無巴打淘過藍芽耳機好推薦?
今日見到有$50都唔洗,話播歌7個鐘

再平都仲有 仲要可換線
无线蓝牙4.1运动耳机升级可换线跑步K歌挂耳式拔插式手机通用耳塞
【在售价】35.74元
【券后价】32.74元
【下单链接】http://e22a.com/h.qqEBOT
-----------------
复制这条信息,¥U7IF0dAzWu4¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

幾靚仔
不過咁平真係有d擔心向耳內爆炸
香港賣藍芽耳機又貴又唔靚又短時間

同埋多謝上面兩位另外巴打既推介
我會再比較下,希望搵到唔係入耳式既啦
米動手錶好正. 解像度以為係粒粒MON , 點知又幾清, 唔係粒粒MON.
橙色都幾靚, 唔似apple watch 山寨錶. 滿意.
米動手錶好正. 解像度以為係粒粒MON , 點知又幾清, 唔係粒粒MON.
橙色都幾靚, 唔似apple watch 山寨錶. 滿意.

個gps 係咪會唔會好唔準呢?巴打有無戴黎跑過?
依家買乜9都要支付寶?

PPS 八達通

淘寶喎

買咩野?

係咪買d虛擬物品或者個d咩預售商品 提前比訂減幾多個種
Pish
Pish
Pish
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞