召喚熱愛淘寶的親[27]弱智唔好學人淘寶,睇第1頁,禁講集運只講產品

1001 回覆
14 Like 15 Dislike

抵撚到

佢話返80集分寶定80人仔先

自己入一淘睇啦,寫到明係人仔

邊度有減廿蚊

開另一個app拎到了,好抵屌

求指教 番淘寶app搵唔到卷

用神器

可唔可以講下神器係咩

抵撚到

佢話返80集分寶定80人仔先

自己入一淘睇啦,寫到明係人仔

邊度有減廿蚊

開另一個app拎到了,好抵屌

求指教 番淘寶app搵唔到卷

用神器

可唔可以講下神器係咩

SORRY 自己爬左文OK了
唯樂 now2 智能手環抵唔抵玩

用左兩個月 我幾滿意

支唔支援iphone?

用緊now2連iphone
用左一個月
感覺良好
有無巴打有無買過類似GoPro 果啲sports cam 百幾銀質素掂唔掂? 頭先行左轉黃金要成4舊水 但見佢又幾清咁
支那寶呢排做咩係咁送券 又百佳又萬寧
邊隻火鍋最好味? 海底撈,小龍,巴蜀 好多牌子
仲有素板肉板 牛油麻辣/青油板
點揀

我見要有大陸身份證先拎到

我見要有大陸身份證先拎到

用左我鄉下呀公實名
有無巴打有無買過類似GoPro 果啲sports cam 百幾銀質素掂唔掂? 頭先行左轉黃金要成4舊水 但見佢又幾清咁

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

唔錯喎 有無link
想買呢個soundbar, 有無爸打買過?

https://detail.tmall.com/item.htm?id=43701965723&toSite=main

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

https://detail.tmall.com/item.htm?id=43701965723&toSite=main

漫步者,你去黃金睇下有冇得試

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

唔錯喎 有無link

【我剁手都要买的宝贝(4K高清wifi防水运动照相机微型航拍摄像迷你潜水下DV超小蚁SJCAM),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥5flG0dIHwD2¥后打开👉手机淘宝👈

好光 抵屌

漫步者,你去黃金睇下有冇得試

好呀~ thx~
https://item.taobao.com/item.htm?id=38435014280&_u=t2dmg8j26111
數碼相機 單反修補漆/佳能索尼康修復漆/美容油漆/翻新漆/相機漆
¥7.70

好似幾好.

好光 抵屌

美的平啲,好似係
請教一個問題,用左集分寶既商品,該商品同時都有返利?
前兩日用完,驚覺返利訂單都有計到,一直以為冇添

用左兩個月 我幾滿意

支唔支援iphone?

用左一個月
感覺良好

Wts顯唔顯示到繁體字

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

Sjcam係唔係自己一個牌子?我見淘寶好多sj7000 6000咁 係咪唔係sjcam?

喺大陸玩水用過
幾舊水好滿意啦

sjcam,小蟻

其實畫質小蟻好啲

Sjcam係唔係自己一個牌子?我見淘寶好多sj7000 6000咁 係咪唔係sjcam?

係,但要小心叫sj7000 sj6000呢啲未必係sjcam嘅

用左兩個月 我幾滿意

支唔支援iphone?

用左一個月
感覺良好

Wts顯唔顯示到繁體字

係喎我都想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞