[月供股票] 2017年8月

606 回覆
11 Like 1 Dislike
想問下收息會唔會比銀行食手續費

間間唔同

會 仲好貴添 所以都係唔好月供
有冇巴打月供係為左收息
睇左好耐唔知入咩好...

我個名單 - 煤氣、長建

8月開始,10年後再review

十年後見

會 仲好貴添 所以都係唔好月供

.....................
我set左上個月供第一次,我想問供第二次使唔使再整過

你睇下今個月收唔收到單

你文盲? 個界面寫明開始供款和結束月份
無知真可怕
第1次供
好想知買入價幾錢
今個月扣左5k5
你自己D錢嚟嫁大佬,放多d心機自己刨熟D先啦
第1次供
好想知買入價幾錢
今個月扣左5k5

你經中銀月供嗎? 係嘅話網上已有日結單
各位想知買入價,
係可以直接打去中銀問!
仲有用中銀網上理財既巴打,
而且係新開acc 既新手
你係要首先網上申請左網上月結單同網上日結單先既。申請左都唔係即刻可以睇到,無計錯係之後新果個月先會睇到。
到之後每個月既月供日,中銀買左股份就會起網上理財入面既信息果度通知你有日結單,到時就可以睇。

想即刻知買入價,唔撚該你地直接打去中銀熱線問!
各位想知買入價,
係可以直接打去中銀問!
仲有用中銀網上理財既巴打,
而且係新開acc 既新手
你係要首先網上申請左網上月結單同網上日結單先既。申請左都唔係即刻可以睇到,無計錯係之後新果個月先會睇到。
到之後每個月既月供日,中銀買左股份就會起網上理財入面既信息果度通知你有日結單,到時就可以睇。

想即刻知買入價,唔撚該你地直接打去中銀熱線問!

唔該Ching
無知真可怕

個個月d問題不斷loop
不如開個whatsapp 群傾算啦,次次上來睇一睇,都會問緊手續費,幾時出月結單
不如開個whatsapp 群傾算啦,次次上來睇一睇,都會問緊手續費,幾時出月結單

開telegram gp回睇

真 幾個月都冇變過 真係個個月一樣 D問題水平低到上個月或者前幾版都有
成日都問number供邊隻
但係一講到要研究公司就有人理
個個都伸手☹️☹️

最好幫佢地賺埋錢入埋落佢銀行再個個月同佢報告
有冇手足有供1211
雲軌睇落發展空間好大下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞