[月供股票] 2017年8月

606 回覆
11 Like 1 Dislike
點解我見唔到自己個account有交易紀錄嘅?

屌你老母睇第一頁呀
問:中銀幾號扣數,買入?
答:每月第十一日買入,第十日扣數,如果撞正非交易日,會順延。例如,十號係星期六,咁會下星期一先扣數,星期二買入,星期三出statement。

已經順利入貨 巴打係咪戶口唔夠錢?

無理由㗎喎,我statement都出埋喇
巴打唔夠錢? 聽講唔夠錢扣唔到數會收返你手續費㗎,到時咪50蚊都蝕埋? 快打打去銀行check 下啦

我statement都有啦

利申 用一通

我有交易紀錄啦
連買價都見到

又撚我

我有交易紀錄啦
連買價都見到

又撚我

冇撚你
真係有

屌 你 老 母

我有交易紀錄啦
連買價都見到

又撚我

冇撚你
真係有

我都有了

我有交易紀錄啦
連買價都見到

又撚我

冇撚你
真係有

我都有了

有了
今日見到66咁樣灰咗一陣,跟手諗起,下星期入貨喎
終於大跌有位入貨喇,大家happy喇,睇個款炒完業績lu
終於大跌有位入貨喇,大家happy喇,睇個款炒完業績lu

又唔係話開心,只不過唔跌點買
跟住一齊shout狗鐵狗鐵
出左交易紀錄了

未有
出左交易紀錄了

出左
想問股息可唔可以草埋一次過先拎? 唔洗比幾次手續費

真心膠?

股東大曬,可以試下去問問

你用中銀供咪冇手續費囉

真心膠?

股東大曬,可以試下去問問

我就是成功的例

得 你自己開間公司咪得
8/8改左指示,係未唔會幫我入貨?
越黎越多膠問,有野過美股post搵我bye
跟住一齊shout狗鐵狗鐵

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞