去完旅行真係好易分手絕交

734 回覆
4673 Like 140 Dislike
帽事既
絕對同意
明知佢個fd係狗公仲要幫佢買手信
痴撚線
樓主 好心你知你條女蠢過閪 就幫佢keep 公數袋同尿袋啦 同埋好心拍拖去旅行搞咩公數 一個人出晒所有錢 返嚟除二咪得囉 女嘅蠢 男嘅唔醒 你哋都係唔好分手 費事害到第二個
樓主無撚再覆過
假膠定畀條女發現
依家道緊歉
尿袋果Part樓主會唔會自己都有拎?
正常都係一個人拎一個
不過2-5又係好難頂
分手啦屌
去廣東旅行姐
分手啦
佢 check whatsapp 都係覆狗公啫
個來人意見, 如果你重想同佢繼續走落去。
唔好明明唔開心又要勉強自己去做, 但又無意間俾面色佢睇。
女人好少會檢討自己既要求過唔過份, 反正有人幫佢做埋, 反而只會記得你黑佢面, 你嬲豬, 你唔開心而唔同佢sex, 到將來問題累積起來, 佢只會諗起你對佢唔好既野。
反而應該斷然拒絕佢既無理要求, 但要心平氣和同佢解釋點解你要say no
如果佢堅持要幫果D所謂朋友做咕哩, 寧願叫佢自己搞掂, 自己承擔返個責任。
你條女有問題姐
同旅行冇乜關係
2023年仲買900幾盒手信返去派
真係弱鳩智
果d野食香港周街都有架啦
就算冇,個個一年都幾幾次旅行
買到搬貨咁托咩
由佢話幫人買手信呢下我都直接同佢分手算柒數啦
手信呢家野就係自己去到買d特色野俾朋友
返左去要人幫手買
你唔好上網訂寄返香港咪得
洗閪旅行咩
呢類女一定勁易派帽
叫佢個fd去 donki aeon sogo 一田 是旦一度搞掂佢啦
一野煎巴佢啦依啲臭閪
可能我 eq比較高 同埋比較隨心
喺我角度都幾minor
我成日去旅行冇帶尿袋都係即刻買
不過每個人又唔同感受嘅
但係我覺得你將來應該會經歷更加多 比而家嚴重好多嘅問題 如果呢幾樣嘢都對你嚟講咁燥
一齊落去都盞辛苦

我試過同我個ex 去旅行 佢前後唔見電話唔見銀包 趕唔到飛機 同一個trip發生
但我都係 ok.. 解決佢先 唔死人冧樓嘢
真係冇好波動
想知代購個7盒係咩
你女友似係極品垃圾 邊個撞手邊個收罪
都係
我老母仲試過叫我去旅行買埋手信俾佢啲同事
我話你都痴鳩線
中出即…..
所以都係變咗Ex
起番底
樓豬你個性交轉運朋友點
係咪已經帽咗
樓主有綠奴潛力

幫所謂男"閨密" 買七盒
叫人幫買手信唔緊要
反正機場禁區有手信店,咪求其掃夠數量俾佢

但指定邊個店買要人突登去,同埋唔俾返錢就係大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞