去完旅行真係好易分手絕交

734 回覆
4672 Like 140 Dislike
邊行唔講啦
Start up嚟
老細搵到水喉落重本請人
女朋友話幾乎有一半同事都係經referal入去做
勁多小圈子花生食
條女似騎牛搵馬,
樓主係atm,條仔先正選
隻臭雞睇到post 知無長期飯票先縮渣

有一就有二,都唔知中出左幾多次 快手中出即飛算吧
一係就當佢係雞/sp咁玩

一係就快手止蝕

一日唔死心 只會更傷
講咩都係多餘
你已經唔愛佢
就係你既答案

你所有野都諗到最壞最差
其實係你根本對呢段關係無期望

分手啦 唔使曬大家時間
佢要長期飯票實會話想同你一齊落去㗎
只因為呢刻你仲比到好處佢
大唔大波 好唔好屌
我覺得應該屌7條女多啲

正如啲人出軌個個屌第三者但其實最仆街根本係出軌果個
如果你條女連前一晚幫尿袋叉電都做唔到都做到manager

咁間公司執得
我可以理解佢唔想quit工嘅原因
佢咁嘅能力都做到manager
呢啲機會真係可遇不可求

而且你話公司好多人都refer入
入面啲人個個都識
得罪一個人有機會得罪埋某一個小圈子嘅人
所以唔想得罪人呢點我反而可以理解

但我理解唔到嘅係text得太頻密,密到根本無享受行程,
同幫手買手信唔收番錢呢兩點

正常就算旅行有人text,
先後次序一定係旅行行先,
就算我單拖去旅行,
日頭我自己條女text我我都唔太會應,
最多坐低嘅時間影下食咩飯咁

點講條女同果條仔都係flirt緊架啦
我覺得現時應該未至於
因為直係帽咗應該調轉會好低調怕你發現
講真 香港啲臭西九成九都有公主病
港女性格應該係全世界最撚難頂
你點知條仔廢?
到最後都係條女問題
分分鐘你傾呢d野d內容對白佢一五一十講晒比隻狗知,然後隻狗教緊佢點做
"但就俾班fd屌到佢飛起,佢先意識到自己做得好差"
然後一切照舊,連同隻狗公保持距離comfort你都做唔到。

"唔識拒絕人、驚返到公司面左左"
不過識得拒絕你,唔驚同你面阻阻。

其實你嘅要求只係要條女對你有基本尊重,呢個水平嘅待遇係對普通朋友都應該要有。
佢班fd又屌柒佢,你又講得咁清楚,佢都仲話要時間諗下,咁真正答案係咩大家心照啦。
咁樣你仲on99係度等?
有啲決斷係要自己做,你下下讓個主動權俾個問題根源實冇好下場。
唔識拒絕人真係好on9,
樓主你有日戴綠帽個原因10成10條女講唔識拒絕人
求樓主唔好放條女出去害人
當做下善事啦

驚害左d
入世未深 為出pool嘅純情毒撚
你依家同佢分手,仲有時間識新女過Christmas 㗎
你似係兵
唔建議分手 唔好放條女出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞