去完旅行真係好易分手絕交

734 回覆
4672 Like 140 Dislike
仲要俾埋超重行李費都要幫 點會有咁on9嘅人
morning sex有冇相/片share?🙏🏾
睇到玩電話個part 已經覺得要分
同朋友去都唔會玩電話玩到咁啦
而且 玩到就無電都識收手啦
佢根本唔在意你 亦唔在意個trip
對自己好少少啦 一段關係入面做到自己咁卑微無好結果
佢個fd先係真命天子
呢啲女朋友唔好放出黎害人
忍咗佢,結婚其實就係忍一世既代名詞,慢慢你會變到好似街邊啲冇表情廢老咁,咩都敢怒不敢言
扑多次嘢先分
玩電話即唔夠愛你,正常好愛一定會拋低電話,2條友開心旅行
叉電果part 睇得出你條女獨立生活智力都無
手信果part睇得出佢係條仔隻兵,你係佢隻兵既關係;7盒咁都肯?自己老母都未必肯啦
結論:呢段關係睇唔出有一齊付出既愛情成份
建議當佢免費雞咁屌
ching有經歷?
見你咁認真講我又認真覆下

借尿袋又好買七盒都好
其實個女朋友做事幼稚得咁緊要
佢一硬你就軟,即係你都無能力教好佢咁
你就算唔散都無癮啦嘛

樓上有個巴打都講得啱
佢又唔鍾意你
你都開始意識到佢唔值得你鍾意
趁早分開算啦搞到咁辛苦

最緊要樓主要學識下一次關係唔好係咪都做軟男人就哂對方,越哂界黑個臉又要跟返佢果套做
見你第一段話分開出事會後悔就睇到眼都突
台灣喎唔係中東喎
又唔係荒山野嶺一個成年人會生存唔到搵唔到路返酒店如果連咁嘅自理能力都無而你又咁有保護欲,樓主下次去啲中小學搵發展對象算啦
樓主份人太悶
你條女剩係㩒手機都唔睇景就係因為唔夠投入

下次記得同咩人旅行
都要預先同佢傾去咩景點
對方有參與討論先會有投入感

就算啲景點無想像中咁好睇
自己有份揀嘅一定無咁多怨言

對方話無所謂其實先係最危險
就算真係無所謂, 都會有唔同感受
你就係一定要問到佢邊啲鍾意邊啲唔鍾意
你問到佢唔太想去果啲你咪可以唔去
咁咪唔駛去到台灣先有問題

如果問完條女都係唔專心唔緊張
咁你就可以提早喺旅行前發現感情問題
拍拖拍到做狗咁
你先係狗公喎
所謂玩電話 其實係咪大部分時間都同隻狗公wts緊
睇清楚一個人最好既方法 一係旅行 一係同居
不過旅行都夾唔到 你地一定行唔到落去
個女仔勁幼稚又港女
樓主都係分手啦
分手na成世流流長 你女朋友冇諗你
淨係第一點,第一句,就算係香港都要分啦
你哋係唔係拍緊拖㗎
你條女而家擺明 care個狗公 frd多過你
走得快好世界呀
你女朋友好好,起碼拎完七盒手信之後俾你扑左次morning Q
完全正確 傾咗先去其實好重要
樓主講到參與度低到佢女朋友好似唔太情願去咁
只係勉為其難想帶手信先去
分啦 對住呢種另一半唔會進步
family mart、會搭的士、的士司機又聽得明廣東話、派出所、7盒野會重,似係去台灣旅行,果7盒係類似太陽餅果d手信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞