去完旅行真係好易分手絕交

734 回覆
4672 Like 140 Dislike
借acc

啱啱同女朋友去完旅行
執緊d相諗番起一d 事就好down

1. 佢機不離手成日同fd wtsapp,仲日日wtsapp到冇電,然後就焗住要番酒店俾佢叉電
Day 1佢話唔記得帶尿袋(冇執落行李),已經即刻走去family mart買隻俾佢,等佢之後果幾日有得用,點知後來一係就話唔記得幫尿袋叉電,一係就叉完唔記得帶,一來二往我地都要飛番香港,隻尿袋完全零作用

2. 本身無plan去某間鋪買手信,冇啦啦話個fd求佢幫手去買幾盒,佢個fd都係啱啱返咗香港,話d手信唔夠派,結果我幫佢捧住七大盒手信去搭的士又係要番酒店擺低先,不特止最尾去到機場發現over weight要補錢

3. 同佢果個求人買嘢嘅fd有關,我不嬲都對佢呢個fd無好感,因為佢個fd擺明係扮天真狗公嚟,買完七大盒之後wtsapp voice 話
:『哎呀真係唔好意思呀』
:『sor呀我真係對你男朋友唔住,麻煩到佢拎咁多嘢』
:『等你番嚟請你食飯多謝你』
聽到呢度我真係忍唔住同女朋友講,要人請食飯太麻煩佢喇,payme返條數就方便好多啦
女朋友冇理到我,繼續同人wtsapp話呢d小意思嚟

4. 佢跌咗個公數袋就怨我唔留意佢,有次搭的士佢又開始怨,怨到司機忍唔住問洗唔洗車我地去派出所報失備案;之後搭親車就提佢睇實自己個袋,佢就發晦氣咁話睇實又點?睇住佢跌呀?

5. 日日走出走入好似湊女咁已經攰到癲,完全硬唔起,搬七大盒果晚直情坐梳化瞓到第二朝先起身沖涼,好勉強做咗次morning sex但俾佢話唔enjoy

以前我唔信d人話去完旅行好易分手絕交
宜家我信了
好似抹走個濾鏡咁
唔想再回望呢次旅行
感建分
建議唔好分,呢啲垃圾係要有人接收嘅
佢個fd唔似狗公喎
點會對狗公咁上心
你唔比小小主見企硬,係到叫春有撚用
麻煩樓主唔好同你女朋友分手
淨係第三點已經要飛撚左佢啦
不過好在樓主有執返濟冇蝕到
雖然咁做好撚小家不過係我就串鳩隻狗公要食我口水尾咁慘呀
樓主當條女做SP心入面應該會好過啲
好似唔關旅行事
建議結婚 唔好放出嚟害人
手信唔夠派叫人幫手買咁都肯,係我睬佢都有味
樓主咁好人嘅,睇黎平時俾條女食住唔敢出聲
唔關旅行事
半夜唔識出去叫雞?
你自己冇撚用之後又上嚟叫春有乜用?佢叫你食屎你都要食?唔識say no嘅?
樓主求下你唔好放返你條女出黎遺害人間
極品 求樓主唔好放出黎累人
搞完野就分手啦無蝕到
做兵有得你屌仲想點
咪就係囉
DONKI 阿信屋鳩買啲嘢話日本買返嚟咪得
(我真係試過買完啲手信返到嚟先知原來香港都有得賣)
一次旅行睇清佢為人咪當執到
有冇考慮做佳仔?
仲要七盒,斷估都只係去日本台灣呢啲,其實都唔使點買手信
有人夠膽叫我買七盒當場星佢兩巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞