去完旅行真係好易分手絕交

734 回覆
4672 Like 140 Dislike
由頭追到落尾,樓豬你真係好撚廢!!!
下面冇用可以剪咗佢,你條女好明顯同條死狗公有路啦,你分手啦好嘛,狗公見到你咁撚樣揞住半邊嘴笑呀。依家至少屌過當及時止損啦!
有d位你可以做好d
但你條女為左個狗公洗你,真係好撚on9
我都唔知道要話條女天真定條仔廢好
真係打和啦super 其實幾襯

如果條仔飛咗條女嘅話 條女可能會比個手信狗公pua到傻
重點:搵你條女出嚟食飯,你條女肯去
條女din,分手啦
一路同個fd屌閪一路話好勁,自己條仔就無能用,都幾嬲
我勸你早點歸去 你說你不想歸去
真 真係睇唔透
係出面可以幫人解決咁多問題
但同樓主去旅行時就甩漏又推卸責任
奉旨唔帶腦
返工唔帶會比人屌7
睇你呢啲表現,九成都係惡唔出樣嘅人。
不過其實嘈黎冇意思,佢本性係咁,我當你今次發威屌到佢收皮,成世流流長你屌得幾多次?
嘈多幾次咪盞大家冇癮互相厭惡,到時一樣冇好結果。
與其幫人教女教老婆,不如直接分手止蝕算。
講真, 比我既話, 一早屌柒左條女, 條女唔知錯既話一定飛, 仲要有條狗公係度都唔知係咪綠撚左
男人們, 唔該自私D, 顧多D自己, 唔中意既野就老閪都唔好忍, 你煩惱都係因為你擔心冇左條女唔知點算, 其實你應該tune返好個心態, 諗清楚其實自己一個都冇問題, 堅持自己原則, 條女接受唔到既就飛, 再搵合適既伴侶
對住樓主:咩啫 唔記得咪唔記得囉!
對住狗公:我幫你解決啦 好小事
好同意"真性情少少 man少少 合理少少 唔好怕嘈交", 男人老狗有咩覺得唔正路既就出聲, 唔好下下就條女啞忍, 拍過幾次拖就知唔能夠成日合理化D女既無理取鬧
好明顯佢個FRIEND先係正印
去旅行 D 野都睇得出你條女都 on9 到無譜
湊住件比佢更 on9 既細路有優越感唔捨得放手
佢一心諗住你會照顧佢
所以佢好多應該自己做嘅嘢都冇做到
等你CARRY佢
正係玩電話尼樣已經飛得 有咩理由同男朋友去旅行會玩電話多過理條仔 一d都唔尊重
先唔講嗰七大盒手信
淨係去旅行都掛住望電話已經接受唔到
喺酒店冇所謂,但出去都望部電話咁去旅行嚟把撚咩
嘥錢嘥時間仲要極度唔尊重
肯定有野喇,條女話morning sex 唔enjoy, 條狗公又話請佢食飯,明示會餵飽佢,真係小意思,帽事既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞