去完旅行真係好易分手絕交

734 回覆
4672 Like 140 Dislike
樓主請自愛
一個人領養寵物唔啱諗住棄養起街
你條女知道佢咁仆街都仲幫佢 仲同依啲人fd
都睇得出你女朋友份為人係點
依啲撚屌真係快啲飛咗好過啦
事隔一日,佢仲係啞撚左
咩公司會請你女朋友呢種人做manager
唔岩就分手,何必委屈自己呢,一齊去旅行重無時無刻攞住電話同frd傾計,佢有無個心係你度你自己好清楚

初戀又如何,俾勇氣自己講byebye啦
放心,唔會解決到,因為你女朋友係有問題個個,但唔覺自己有問題
其實個七盒野去超市攞個紙箱就解決到…..

希望你下次去旅行係同個真心同你一齊享受既人
巴打 我睇你打字都有文有路,又重情重義,又有耐性

呢個女既都無尊重過呢段關係,有啲野當一個人重視兩個人既感情關係時係會識得避忌

唔係話拍拖就唔可以有異性fd,而係會識得set清楚自己條界線
唔好話同女朋友 同同性朋友去一樣數到佢幾百樣on9野
樓豬冇車牌?
你係兵....
如果樓豬有車牌起碼解決咗頭2個問題
分手啦

一來你女朋友成個公主咁
最基本照顧自己、負責任呢啲嘢都做唔到
有事就淨係識賴落你度發脾氣 又唔覺得自己有問題
呢啲人話之佢做嘢幾叻都好
一返到日常生活、兩人相處就變咗白痴
除非你想一世湊住一個唔識長大嘅人
如果唔係早分早著
冇人要奉旨照顧一個人 不論係情感上同生活上都係

第二 你女朋友冇尊重過你 亦都冇體諒你感受
兩個人去旅行 佢寧願玩電話都唔願意專心同你相處
如果係忙公事 咁都算喇 但係都要適可而止
如果唔係點解要兩個人夾時間去旅行? 不如去長洲算啦

狗公同事嗰度好明顯你女朋友都enjoy照顧呢條友
口講就話人哋on9 但佢嘅行為態度根本就係自相矛盾
絕對唔止係同事 / hi bye fd咁簡單

初戀唔係大晒 覺得唔開心唔適合真係早走早著唔好嘥心機
你值得搵到個更好嘅女仔
你2位今年幾大

未聽過2條友去旅行都要公數袋

小朋友不如儲多d 錢先去旅行啦
人嘅問題 同啱嘅人去旅行不知幾開心
根本唔係旅行搞到分手 係你女朋友本身西
旅行只係幫你認清 咁仲好
唔好唔出聲之後谷埋谷埋 呢啲野係要講
你自己睇下你打既文 你條女根本由頭到尾都冇認錯 佢嬲緊工具人唔幫佢執 你問佢佢仲發悔氣話番你轉頭
真呀 女人真係成日廢物測試
唔理你出發點係惡唔出樣定心痛佢 總之佢無理取鬧你又就哂佢 佢就愈來愈惡
我夠估唔到你咁岸九容許隻狗公同你地三角戀愛
定究竟你想玩3P但唔出聲住
定女友慢慢融入接受三角戀愛?
一撚早屌柒隻狗公啦屌你老母
西又屌到唔想屌。氣又受到唔想受。走啦,仲要上嚟呻。
隻狗公開既
26歲人咁撚on9
講緊係樓主同條女都係on9
條女弱智無腦港女咁根本無討論餘地,請你好好keep住條女唔好放生

樓主就工具人咁又唔識head返住啲嘢做返好都係on9
條女弱智到連尿袋都handle唔到,你又睇唔過眼阻住行程咪你叉埋袋埋囉,由得幾日都咁會唔會on9得濟?
阿公袋太姣咪求其買個用囉錢銀唔會交俾個擺明弱智嘅袋其實真係基本嚟
7盒嗰度咪叫埋條女自己拎啲囉,叫佢負責拎返3盒佢就唔會買咁多㗎啦
縱條女都要make sense㗎,唔抵可憐

祝白頭到老
平時真係睇唔出
邊估到去旅行先見真章咪奶哂嘢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞