去完旅行真係好易分手絕交

734 回覆
4672 Like 140 Dislike
有次搭的士佢又開始怨,怨到司機忍唔住問洗唔洗車我地去派出所報失備案
個的士佬識中文?
Post story 都還好
但佢係同另一條仔send message
剩係4嗰個point已經睇到樓豬女友係極品港女

請繼續
別放出來害人
樓主同條女可能都係支那新移民,平時溝通用返家鄉話,所以司機聽得明
本身條女弱智, 不過唔怕呀照顧多佢幾十年就無事, 轉眼就過
樓主名副其實冇撚用BETA綠帽男
有次搭的士佢又開始怨,怨到司機忍唔住問洗唔洗車我地去派出所報失備案

男女朋友去旅行都要有公數袋...
唔撚係呀嘛
無電叫條女唔好用電話住
或者去租叉電
返酒店真係好癲
祝你哋彼此相愛,為港除害,呢D垃圾只啱你
唔好篤爆佢啦
其實同frd whatsapp 你講到佢香港唔會咁?
會唔會係你縱出黎
呢啲正臭閪格 煩撚到癲
其實唔關旅行事
反而係好彩你去個旅行睇清楚呀
呢d係港女之中都算極品
除非極靚女,唔係一定唔會咁受氣
建議樓主你唔好分手放返條女出黎
唔關旅行事
係你條女垃圾姐
去旅行機不離手已經可以收佢皮
仲要係咁幫人買手信 唔講以為條狗公先係佢條仔
咁你都忍到件極品好野
樓主扯唔到
內文咪寫咗而家啲連登仔個鳩個都唔睇內文就留言 都唔撚係討論嘅其實入個po為咩
同佢分手之後再話鳩你小器 跟住就好多狗公安慰 loop
同普通朋友去都好易絕交,平時間唔中見下面就唔太覺有咩特別,去旅行連續對住幾日就見真面目。

7月暑假同個朋友去旅行,好似當咗我係工人咁乜都叫我做,自己食完野啲垃圾就借啲意話飲啖水叫我拎,然後飲完就唔拎返自己嘅垃圾,自己就2手fing fing去行街,開口叫佢拎返就扮聽唔到,叫多幾次先好唔情願咁拎返,仲係咁9叫點解搵唔到垃圾桶,完全唔理人感受,超級自私,仲要唔覺得自己自私,話返我轉頭

返到香港就即刻唔理佢,以後同人去旅行都要諗清楚先
Pussy都唔係
似係一條kam撚妓者上嚟作故仔多啲
又係劈頭第一句就話借acc
成段故有bug樓上都有人講咗但一個回覆都冇回過
睇住啦
過兩日又唔知有邊份報紙邊個content farm 出稿㗎喇
「相見好同”遊”難,情侶去旅行要小心,一個原因差啲嗌分手」
「知人口面不知心,港男與女友外遊中伏大呻委屈。網民:感建分。」

妓者朋友
標題都幫你諗埋喇
唔駛多謝我
執多幾劑先分
係咪台灣
咪一撚樣
你未遇著過 乜撚野都影 但影黎係POST STORY
TAG 地標
之後TAG完影完都算
仲一路CHECK有咩人睇左有咩人未睇
ON撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞