iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區5

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
同問 幫你推
睇過benks 嘅款好似幾好睇 但係淘寶啲remarks 似老作
15好似冇ultra thin
官方clear case跌第2次啲膠入面就少少裂咗
我用cheap cheap Spigen only

Spigen Magnetic Ultra Hybrid S MagFit Designed for iPhone 15 Pro Max Case, [Anti-Yellowing] [Military-Grade Protection] [Kickstand] Compatible with MagSafe (2023) - Crystal Clear https://a.co/d/1j1izti
想問邊度有Mujjo 賣?星際?
伏已中,買咗個MagSafe Clear
又厚,又重,又難剝
用番pitaka 算
唔好買佢個MagSafe ring
Cup落去轉兩轉就刮花咗個殼
買MagSafe 版popsocket或者類似casetify嗰款個環自己轉嘅會更好
XS用左四年幾 開始爛
不過真係幾靚既
想問問佢2年保養係保啲咩架,一定要爆左?定花左都得?因為我都買左,但Apple啲人都答得唔太清楚
只要你有單 同埋有相話佢爆左 就會俾返張你 可以去APPLE叫人再貼
唔該晒,佢有冇限次數架?佢直接寄比我,我再攞落Apple貼?
好快就痴塵
犀牛clear case真係幾靚,有冇用過嘅巴打分享下係咪真係好厚 手感好差?
唔掂,磁力唔夠,又差得慢同熱
背板會唔會好易痴手油?
如果你接受到佢厚其實係幾靚嘅,同埋好似搵唔到有其他 brand 可以好似佢咁 custom upload 圖比佢 print
幾乎係唔會

背板唔係用平滑物料做 有少少磨砂感覺 令到油脂好難睇得出

佢仲要好細心 做到四個角嘅背面都係凸出嚟 level晒 放響枱度玩幾正

唯一缺點真係有少少厚 但絕對唔係bulky or beefy

用開0.01安全套嘅人應該唔適合

mous終於到, 不枉我呢3代都買佢
之前用開uniu,今年轉左alto
就算唔print圖 就咁透明殼都靚
我有個15pro max Pitaka case
想換pro
有冇人想交換
有冇推介?Belkin點睇
硬身透明殼入面冇人厚得過佢
上年都比啲printing毒咗次
一裝個case上部機即刻解毒
好跌好撞 機背係指紋收集器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞