iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區5

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
痴左hoda 磨砂 同 用左spigen ultra hybrid 好似有少少谷起左 係咪要換殼
有無人 唔急住用 夾spigen ultra hybrid with mag safe?

三個成團就一齊免運
閃魔定hoda 效果好?
師兄我有興趣

欠一 希望有多位連登仔一齊
催caudabe都無用, 因為件貨已在運輸手上, caudabe無野可以做
俾你參巧, 我果件dispatched by us carrier = 23/9, 到香港 = 6/10
係,同埋客服都好慢
我訂完發現要改聯絡電話
第二日已經立即email過去
佢聲稱24小時內覆
點知等左成個星期,件貨ship 埋先覆我
仲話ship 左冇得改
不過比啲耐性啦
由iphone 11 用佢用到而家
真係最靚既case
今年hoda同spigen係兼容唔到
好 我再等下
反正我一開始已經喺香港代理買咗個Cutout版 起碼可以用住先
另外想問Button Cover版喺唔喺要等收到Cutout版先可以send email叫美國寄?
已齊三人 如果其他巴打有興趣 都可以問問 盡量今日內落單
巴打 我有興趣👋
留tg
caudabe 遮埋action button個case到咗
嗰種少少粗糙嘅手感好撚正
巴打我有興趣

https://t.me/andychicken
認同 除左重少少真係無撚敵
我都淘左個S2, 薄就真係夠薄,
但15機背今年係改番冇咁直角
裸機機背有弧度, 上手手感係好好
但S2個設計就好似變返直角feel
手感就爭左小小, 但整體都幾好
催佢哋冇用
同埋asendia個垃圾網唔update
你google intl shipping tracking
然後係果到搵嘅status準d
各位好,想問下有冇必要買鏡頭貼? 另外rhinoshield既固架好唔好用? 因為15pro都算大,有個固架會唔會揸得舒服啲? 唔該晒
已經落左單 其他巴打有興趣自己夾返
有冇圖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞