iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區5

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
Hoda AR + Torras殼
用住先 等Caudabe Sheath

邊款 torras見有d兩舊幾水 值?
淘左呢隻98咋 用住先 還可以[url]【淘宝】https://m.tb.cn/h.5Tsw1Ws?tk=EbG3Wb6zgrE CZ3457 「图拉斯S2适用苹果15Pro手机壳iPhone14Pro新款13ProMax磁吸14Plus高级感磨砂12Magsafe黑色全包防摔男i女保护」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开[/url]
清覺得夠唔夠保護性?會唔會易爛
有無巴絲15pro 用緊AJ?
好似無乜人討論咁今代,
iphone6之後無用過,今年屎忽痕又想用番,
唔知有無包膠
防花可以既 應該唔太防跌 薄殼保護性係無咁高架喇
上面個個都屌緊…淘寶torres好過佢十倍
thanks 清有冇用magsafe 想知會唔會吸到
無MagSafe配件 試唔到
In smart,不過WhatsApp問下先,有啲會冇貨

我買左mujjo開心使用中
唔會 用緊
sheath上代好似成51g
我感覺上還可以
之前用開細機
今年轉左大機加埋個case 幾好揸手
驚嘅可以去試下先決定
觀塘apm間apple store貼咗,講真$328真係買佢用部機貼(個人有少少mon貼位置強迫症)同Belkin2年內個replacement
me 但Apple Store順便貼咗張Belkin 性價比不高
Ching四條邊有無遮住
其實點睇?貼完條黑邊我都分唔到係機本身定貼既黑邊
但個無塵倉幾正 貼完都幾啱位下
上個post有張圖係全黑用黎測有無遮住條邊

不過睇你張圖都幾fit
係咪四邊見到條白邊就即係無遮?
拎黎自衛防身?
我都用緊呢個case
手感幾好
Check左應該無遮 個mon貼唔錯 但有d痴塵
要見哂4條白邊
不過iphone正常好似睇唔哂 4個角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞