iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區5

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
巴打們買咗閃魔嘅如果唔滿意可以試下叫佢寄新版本比你或者退錢。

話說我尋日跌爆咗條邊,諗起有張保養卡之類,聯絡客服佢話可以補發一張比我,點知我用集運地址佢就話只可以退錢(唔使退貨),我當初買咗兩張,佢叫我貼住另一張先,如果唔滿意可以退晒兩張,咁其實張貼又冇乜問題,係我自己跌爆姐,所以只退一張,幾分鐘內佢就退咗一半錢比我。
點解無人推amazing thing?
岩岩痴左張高清,滿版之餘喇叭位做左隔塵網,做得好靚。
未痴貼既可以試下
啱啱今日換曬新貨 你叫佢幫你換就得 舊版我買左4塊佢全退
淘寶咗綠聯Mon貼,$25兩張,質素幾好,性價比真係好高
有冇人知邊到有透明磨沙紅底背既殼賣
淘寶見到有隻的士款,d圖案好柒但個底色幾靚
講緊38蚊嗰張
師兄呢隻係C2 ?
佢條邊唔係粗啲咩?
我見佢間鋪嘅comments
有人影左佢間鋪14同15嘅貼
話15果張條黑邊仲粗過14果條
你用上邊張圖test見唔見到白邊?
我都係太耐無用AJ 今代買返
買其他算啦
完美見到4條邊
不過呢啲嘢可能有公差
38蚊我覺得好抵試
你哋有問題嘅係邊隻?
我買康寧貼又唔覺得有問題。
啱啱仲買多兩張平啲嘅2.5同9D添,唔知會唔會中伏。
你花左咩位?花左變左鈦色定只係有㾗?
咁你2.5D張貼同個殼中間有冇gap?
有啲想買黎試下
係呀
9D曲面
有少少
AJ早幾代轉咗材料軟咗好多,以前真係硬到用刀都斬唔開
aj而家真係貪佢個手感大於一切
我都物色緊其他殼換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞