iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區5

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
以前iphone14 pro用閃魔幾好
依家iphone15 pro 貼唔準
15pro裸機個重量同手感真係好爽
買左uniu 羊皮殼 白灰色 撞落原色幾正
開心使用中
比左咩
我個啱
但係cs未回email
買15pro 殼+ mon貼
比咗兩個promax殼我
呢代iPhone係唔係唔prefer用冇黑邊嘅mon貼?睇咗啲片話呢次塊mon四邊有微曲設計張貼做得唔夠好會撬邊 用黑色邊果啲就冇問題
有冇師兄用過冇黑邊mon貼分享

鬼佬不意外
早兩日有fd 深圳華強北
同款同牌幾廿蚊
仲問我買唔買
無黑邊就Belkin 同Otter,Apple Store有賣

但效果唔好得去邊,全透更加唔會貼邊
MagSafe有冇減弱好多?
剛收到mujjo 皮套,唔錯,幾fit,MagSafe 幾強無減弱。 係啲皮既quality 普通啲。
直頭無左magsafe
假野啦 淘寶都有架
部機好突如其來 焗住比成舊水係街鋪痴左張唔岩size既貼
咁大獲
想問有無人用SWITCHEASY 聲稱7g果個CASE?
用殼唔通輕左咩
想問下係邊一款 ?
話說個Caudabe Sheath 灰色終於到 (15PM)
好似比我之前14 Pro個個薄咗少少 (唔知係咪細機轉大機嘅關係)
但係裝咗上去之後見到個閃魔康寧貼聽筒位同個殼係完美黐埋一齊 完全冇留條罅俾個喇叭
不過感覺上又好似冇影響到個音量

同場加映14 Pro 聽筒位 佢係凹入去少少的

有冇人用過Ringke Matte Clear 想問下同Spigen Ultra Hybrid比, 邊隻slim d
spigen隻普通Ultra Hybrid好唔好用? 依家用緊15pro
ok的
今日個Caudabe 黑色終於到
係好好揸 手感好好
同埋個邊好薄好貼
基本上feel唔到有殼咁

但係就係action button凹入去
唔係幾好禁
Benks果個alloy button手感好好
但係佢條邊太過粗
好難揸
希望佢送果個新版本好d
開心使用中
Benks邊款好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞