iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區5

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
CrashGuard使用中,都ok既
不過clear case真心厚+重
左上角?起mon貼左上定個盒?
其實黑邊係咪一定會遮咗少少?

喺舖頭痴咗塊黑邊貼遮住哂

諗緊去唔去apple store貼belkin算
第一次用官膠,手感好似都唔差喎
MagSafe 叉電有咩好介紹?

Nomad d 野勁貴,又唔多地方賣
因為今年個螢幕有有少少弧邊
有無人用過隻猩猩藍寶石彎邊貼?好唔好用?
台灣果隻HAO玻璃貼 有人用過嗎?
用左幾日TORRAS C1(透明硬殼)
輕, 薄, 平, 因為佢個邊唔係全包, 個底有兩條坑所以容易除
啲制算ok易撳, 不過注意唔係獨立按鍵
貼左mon貼四邊有突起但唔明顯(可以話只係係四角微突)
C1係無magsafe, 要magsafe買C3, C2據説比C1(15g)重5g, 但係就保護性高少少
保護性肯定唔掂㗎啦, 不過咁嘅價錢無得投訴, 唔知幾時黃呢
另外無論綠聯/ 閃魔都係痴層(2.5D有黑邊無塵倉個款)
我見就好似係喇,我買左兩張上面圖既試
我都用緊C1 覺得手感算好好又輕
磨砂背幾靚又透明邊睇到鈦邊
T 記C1 做得仲好過Spigen Clearcase , 大勝AJ
暫時未搵到隻好過佢
敗筆就係唔平又係淘寶野
唔係用PRO?
其實呢啲乜鬼凱夫拉,全部都滑又唔保護
個貼到
用緊Uniu Sensa 黑皮, 都幾好用
不過冇乜人講咁
唔係pro呀
目前moon貼最冇鑊氣係咪hoda?
imos個覆蓋夠大 但係好似又話痴塵又剩
係咪得feverguy 有實物可以試?
有冇鏡面又保護得好嘅殼推介
暫時係
係,但唔平,coating 唔實淨
唔好成日捽佢,otherwise 好快會唔順滑
要密密換
Thanks bro, 我去試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞