iPhone 15/plus/pro/pro max手機殼&mon貼討論區5

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
買官膠 用到油油地 包你唔跌
nomad leather 係咪好重/厚?
之前用緊apple 官方個款,不過電量真係唔夠
厚度我覺得係同AJ/閪牛比係正常中間,反而唔覺得重,兩邊啲掣重幾好撳
巴打點樣睇架?我嗰個5號就無再update過
買閃魔閃貼寶就冇黑邊
想問下左邊啲音量制會唔會要好大力先禁到

呢款點睇
貼個moon貼都可以大一篇文

睇見都覺得辛苦

不如慳返啲錢去apple store貼算

仲可以保養一次
垃圾airjacket ,13pro 跌落地,成條邊凹咗,今次15pro跌地係條邊花左
一樣
你仲on9喇
上次奶完野今次仲買
買左幾隻款

每款寫下有咩唔同

你唔care咪覺得辛苦囉

Apple Store個啲就完全fit?

係唔fit保養一世都無用
請問各位最推薦邊款透明case
我張Hoda AR直邊位無遮, 但同iphone既弧唔岩變左4角個邊有遮到, 好樣衰
條邊仲要好界手(唔知關唔關我無用套事), 下次唔會再買
另外買左張綠聯AR未貼, 但就咁睇好似無hoda果張咁AR
咁大蕉

不過今年啲mon貼評價好不一

每個貼完情況都好似唔同咁
hoda質素好差 舊年開始已經係 差唔多價位揀返imos或者daremac好過
岩岩貼左hoda 隻AR防反光真係無得頂
不過coating同daremac有距離

想問下有一個位 有粒唔知氣泡定塵係入面可以點搞
雖然真係好細粒 唔太影響
你用果d universal嘅check下
就發現其實係swiss dispatched
然後消失左
我同你同一批
都唔算差唔多價位喇

我淘仔hoda都係$150,但imos都要$200尾

呢度又有師兄貼完imos痴塵痴到傻,所以先無揀imos

你講完差,下面又話無得頂

個個體驗好唔同
冇得搞 我前幾日痴咗hoda磨砂又係咁 頂唔順轉imos
用緊15
啲制係可拆 所以有啲鬆動 但夠凸 幾好㩒
下面喇叭位開孔唔太準(15出之前已經訂左)唔知有冇改善
貼埋佢地自己出既鏡頭貼,但係突出過個case
不過佢唔似casetify有明顯logo,得一邊先有印
純透明冇design的話 價格偏貴
(個人意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞