[親生仔] Google Pixel 討論區 (101) Pixel 8 / 8 Pro - 2023.10.04

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
鳩知咩
個玩法應該係samsung 買斷左幾年使用權
都唔知去到幾時
我都係4a,
考慮緊如果又熱U廢電,同埋加到好貴就算

我諗住俾1000蚊去整4a:換電、換聽筒、換外殼

你個外殼有冇自己裂開?
再淺啲就靚
8隻灰好睇
但係始終想買pro 遠攝旅行有用
有 好似通病黎
我右上角裂

師兄邊到有得整
我都係Google pixel 4a 維修
根本痴線,已經勁多年
pro control嗰啲得pro有仲有high resolution都係
幾時先整返個power button finger print sensor
試過samsung 同sony個sensor ,pixel 個finger print detect得好撚慢
呢個唔知會唔會下放比p7p用
官方?
Smartone

今晚試多次
唔係連緊wifi就用wifi calling 用lte就volte咩

用緊lte

用緊wifi
4a 咁好用?
寧願俾成千蚊都唔買過部?
Google search
黐孖筋, 之前跌咗部電話落水個喇叭怪怪哋, google CS 叫我申請adv exchange話warranty, 後尾又話唔包, 話我唔想畀錢就cancel咗adv exchange已經夠戇撚鳩.

我搞完一大輪諗住成件事完撚曬, 但來唔來就收到email叫我畀返部舊機畀佢, 我每次都覆返email解釋件事畀佢聽.

到今日而差唔多過咗成個月, 突然直接扣鳩咗我一部p7p嘅錢, 個理由仍然係一樣話我冇幾間部舊機畀.

搵cs發爛渣, 講咗一大輪到最後都唔肯承認google佢哋有錯, 連發生咩事都唔同我講, 淨係話肯退返錢, 要我等14日, 之後一句have a great day直接閂撚咗個chatroom

google cs真係痴鳩撚線
P8個size好吸引
用緊P5想換
連住WiFi時IMS寫未注冊,用mobile data嘅時候先係已注冊
可唔可信㗎
真係唔知
冇咩可能Google特登leaks material 跣啲tipter掛

pro 有matte finish
又區分開細機

https://twitter.com/Za_Raczke/status/1706190950232445368?s=19
咁睇嚟係真唔知P6 P7可唔可以追加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞