[親生仔] Google Pixel 討論區 (101) Pixel 8 / 8 Pro - 2023.10.04

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
如果日本係邊度買
有無link?我睇親都係話GN2

鏡頭仲係咁凸出
歐馬都有錶送, 但同上年一樣要登記...
https://www.amazon.fr/b?node=90768299031
細機舊電應該長氣過大機
用backup機試咗原來開到pad
Pixel6用咗兩年終於電脹,想問換電有冇推介舖頭?
呢個話GN1,仲要UFS 3.1唔係UFS4.0........係咪工程機咋
幾個youtuber原盒開箱都係一樣
google由nexus 都係賣開二手硬件技術,不過估唔到一樣野都無
用UFS3.1堅係難以至信......
我有部日版pixel 7 pro, 想問點樣加西瓜卡落google wallet?
台灣唔跟plan嘅話邊度有實體店買到現貨?
台灣大哥大獨賣,有專櫃,係追返我上面有post
正正經經用冰龍Gen2咪算囉

搞咁多嘢
https://m.eprice.com.tw/mobile/talk/4541/5800452/1

加拿大電信商 Telus 刊登了他們銷售的手機的系統升級日期,而所有 Pixel 4a 或以後的 Pixel 手機,全部都顯示 Android U 會在 10 月 4 日提供。Android U 是 Android Upside Down Cake 的縮寫,這是 Android 14 的內部代號,外國媒體認為 10 月 4 日推送 Android 14 升級的機會很大
4a最後更新,可以上14

唔知好事定壞事
希望冇bugs冇食電
其實大家係咪唔記得左嗰時粒imx363用同一粒但algorithm 再train好啲先係google嘅取態
你岩

Google Pixel 系列手機過去並沒有特別追求新的相機硬體,Pixel 3 到Pixel 5 的主相機都採用了Sony IMX363 感光元件,甚至Pixel 6a 仍繼續使用

因為話三星停產GN1,所以先估GN2
以前玩pad總有一排等佢update

到依家都仲係咁,唔係掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞