A17 Pro效能分析:很先進,但效能不夠好!

339 回覆
37 Like 75 Dislike
雲飛的確順眼d
但用14PRO MAX我覺得反而幾OK喎
小白呢d廣告評測就算
唔係真係吸引 好想換

下年出新機 就會怨點解唔等多代

咁早換
換一換都係補幾千
點解要成日等下一代下一代

下一代出既時候咪又係唔會有最新技術同突破點
不如問蘋果知唔知有咁嘅問題、會點樣處理
能耗,其實說的是Energy,也就是能量消耗。 例如kWh(千萬小時),表示一件功率為一千瓦的電器在使用一小時之後所消耗的能量。 1kW·h = 3,600,000 焦耳= 3.6 百萬焦耳,也就是一度電。 功耗,其實說的是Power,功率的損耗,在單位時間中所消耗的能源的數量,單位為W。
我揸13pro max真係唔會換住
因為升級真係唔大
加埋14同15個升級咁少嘅話
13個價會企得更硬
你見啲人放13pro max仲可以標6xxx
切狸….

你係咪見佢有塊西,吸引到人睇就話佢高質呀
可能西都無
小白睇跌落測試🤣
佢再垃圾大家都係照賣
你又真係吹佢唔脹
測試項目、權重都唔同,有出入好正常

人哋唔努力就要返去繼承千萬身家
舊🔋倒水
cpu架構分析香港都少人,或者冇人做到
講係咁講 但係唔換的話下年再出新機 13pro又跌價變相部機又貴左 以價格上去睇到時會唔會覺得貴或唔值 不過主要都係睇下upgrade幾多野 相信今代應該好容易買 但係下一代加快充type-c應該就好搶手了
你唔care唔代表人哋唔care
連登仔口裡說不 心裡卻係中國人
不過又咁講,真係講既係香港都應該好少人有興趣聽
鍾文澤主要sell快槍手多過專業
講pro就極客灣 小白 先看
咁係表達問題,你估大陸有幾多人識
13 pro max battery hk$7xx
小白近年質素都唔得
寧願睇Vincentzhong
拆機有微機分有時快過pbkreviews或ifixit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞