抗抑鬱既supplement 介紹

212 回覆
22 Like 61 Dislike
300mg Wellbutrin xl + 25mg sertraline

訓唔著加多7.5mg zopiclone

好焦慮加埋2mg alprazolam 乜煩惱都無曬
陽光
咁你咪好忙?點分配時間?
見到貝多芬即刻開心晒
街症平,50蚊一次,低成本過supplement
安多芬
問過醫生,要開啱dosage先有用,街買到既ketamine溝左咩你都唔知啦
喺外國做緊心理治療師
其實運動係最直接嘅方法比藥物更有用
不過可以試吓食維他命D
d人唔開心叫春,就話自己好似抑鬱咁
做運動唔好淨係諗佢釋放啲乜乜乜物質令你開心
反而係提醒自己要對自己好啲
關心自己由身體開始,
多飲水、早啲瞓,呢啲都係令你開始有意識錫自己多啲
有啲人做運動係為咗練大隻,吸引人注意,跟主流要大隻要fit, 呢隻唔係自我關心,係壓力黎

你改變唔到環境對你差,但你可以選擇對自己好(但當然都要合理同安全啦)

Btw 聽過有人食消遙丸,中成藥黎,啲乜乜國貨可能有得買

(如果情緒好影響你生活同令你無動力對自己好,咁你係應該食藥的,唔係你廢,係情緒令你暫時唔掂而已)
笑死
有巴打喺身邊就冇哂抑鬱
抑鬱好難訓得好
核心成因
就係佢大腦個貝多芬同莫扎特分泌異常
大腦影響感覺 感知 思想
調返啱分泌正常返
就少好多情緒同焦慮同諗好多嘢
而運動 就係令大腦分泌調返啱嘅方法之一
所以好有用
巴打食開邊隻probiotics
我試過幾隻都冇乜感覺
appreciate
有錢有精力係私家好嘅,但depress到唔想用錢落自己度唔會想睇私家咁貴
同埋街症唔慢,我嘅經驗就好快有得食藥,食咗藥就好返好多淨低啲食藥解決唔到嘅問題,所以覺得係睇家境揀,如果淨係唔想死嘅話公立抵玩,但仲想生活嘅話私家好
利申:窮到唔會買到保險,所以如果係有閒錢嘅人都建議私家
呢隻食完會唔想扑野 會無乜性慾
長期唔開心又唔代表抑鬱嘅,唔好諗埋一邊就得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞