有冇巴絲搵緊教席 (5)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
黎緊讀pgde,下年難唔難揾

PT 定FT PGDE
下年想報小學數學FULL TIME PGDE
讀緊非三大ENGINE 數學lv5 gpa 過3多dd
係咪可以唔洗諗

PT 定FT PGDE

Ft..

PT 定FT PGDE

Ft..

咩科 中定小 aim 咩u 嘅pgde

PT 定FT PGDE

Ft..

Hku, 已收,中學maths

到你了!!!

多謝各位巴打
其實得20k,
但好在返工只需15分鐘,只教初中,
我已經好滿足

終於到您!

戒粗巴繼續努力,我地一眾巴絲為您集氣

比舊校校長好有禮貌咁小,話我搞到學校開學會有麻煩(因為我有教班)
而家係有d擔心佢打去新校亂講野or離職證明寫衰我

咁小氣?

比舊校插就預左
不過講到尾佢地offer太差先留唔住人姐

佢地好有誠意留我,一加加到17k
但真係留唔到喇,好遠

新校依家先請,咁幾時開會?

PT 定FT PGDE

Ft..

數學絶對唔難搵
Btw hku pgde FT 聽講好似變左一次實習

PT 定FT PGDE

Ft..

巴打咩科 gpa幾多

終於到您!

戒粗巴繼續努力,我地一眾巴絲為您集氣

比舊校校長好有禮貌咁小,話我搞到學校開學會有麻煩(因為我有教班)
而家係有d擔心佢打去新校亂講野or離職證明寫衰我

咁小氣?

比舊校插就預左
不過講到尾佢地offer太差先留唔住人姐

佢地好有誠意留我,一加加到17k
但真係留唔到喇,好遠

新校依家先請,咁幾時開會?

25號

巴打比心機
玩多兩日就收拾心情去新校上戰場!
係咪可以唔洗諗

PT 定FT PGDE

Ft..

巴打咩科 gpa幾多

外國math and stat first hon,但係公開試成績差,不是fg, 想知一年收幾多人?
我怕下年難揾工

PT 定FT PGDE

Ft..

數學絶對唔難搵

點解會唔難?
之前兩次?

PT 定FT PGDE

Ft..

數學絶對唔難搵

點解會唔難?
之前兩次?

主科多需求
以前兩次 而家十月好似變左做intern

PT 定FT PGDE

Ft..

巴打咩科 gpa幾多

外國math and stat first hon,但係公開試成績差,不是fg, 想知一年收幾多人?
我怕下年難揾工

Hku真係好中意收外國grad嘅人

PT 定FT PGDE

Ft..

巴打咩科 gpa幾多

我怕下年難揾工

公開試 math 咩grade 一畢業出黎做d咩

PT 定FT PGDE

Ft..

巴打咩科 gpa幾多

我怕下年難揾工

十分對,同中大愛收親生仔一樣。

呢位朋友若數没有5*/B以上,可考慮明年重考一次,事關教數真係幾睇公開試。除非你好似我當年班同學咁,教山頂國際學校/愉景灣教IB,可以用外國人身分直接屈機。

PT 定FT PGDE

Ft..

巴打咩科 gpa幾多

我怕下年難揾工

公開試 math 咩grade 一畢業出黎做d咩

Ce c , U.K. Al A* , 做過ta,之後轉左做其他野

Ft..

巴打咩科 gpa幾多

我怕下年難揾工

呢位朋友若數没有5*/B以上,可考慮明年重考一次,事關教數真係幾睇公開試。除非你好似我當年班同學咁,教山頂國際學校/愉景灣教IB,可以用外國人身分直接屈機。

重考 最怕冇教席,之後又要轉行

巴打咩科 gpa幾多

我怕下年難揾工

重考 最怕冇教席,之後又要轉行

冇計,你想做就要博。
其實有幾多人做過老師,之後跌返黎做ta,升唔升得返上去
係咪可以唔洗諗

屌你報左先啦成撚日問
有冇人知hku個pgde , experiential learning 係乜。得幾個揀,每個得幾個位,冇人收點算?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞